Načítám...

Zpravodaj





Zpravodaj 2018

Zpravodaj 2018/4 Zobrazit

Zpravodaj 2018/4

Plenární schůze Sisyfa 19. září 2018 (Aneta Pierzynová), Opustil nás Luděk Pekárek (Lukáš Jelínek), Životopis s příběhy a vzpomínkami (21. června 2016) (Luděk Pekárek), QEDcon - 8. ročník největší skeptické konference (Claire Klingenberg)
Čt 17. 1. 2019 Přečíst
Zpravodaj 2018/3 Zobrazit

Zpravodaj 2018/3

Biorezonance: Špatná biologie, špatná fyzika a špatná věda (Jelena Lenka Příplatová); Dvě reportáže z účasti skeptiků na Veletrhu vědy (Claire Klingenberg, Aneta Pierzynová); Výzva německých skeptiků: 50 000 EUR za identifi kaci tří homeopatik (Martin Bloch); Pátek třináctého je fenomén, vychází z magického myšlení. Pověry nás akorát ochromují, říká v rozhovoru pro Aktuálně.cz místopředseda Sisyfa Leoš Kyša (Zuzana Hronová); Je amalgám bezpečný? Česká stomatologická komora vyvrací „zaručené“ informace (Ludmila Hamplová); Jak jsem se stal skeptikem (Amardeo Sarma)
So 1. 9. 2018 Přečíst

 

 

Starší vydání zpravodaje

 

 Zpravodaje Sisyfa ke stažení (formát PDF)

Kam dál?

Kontakty

Z adresáře předsednictva Sisyfa: Kontaktní telefon na vedení klubu: 776 306 185 Kontaktní adresa Č...
So 20. 5. 2006 Přečíst
Proslov při předávání XX. bludných balvanů Sisyfa za rok 2017 Zobrazit

Proslov při předávání XX. bludných balvanů Sisyfa za rok 2017

Video - Bludné balvany za rok 2017 Slovutní laureáti a jejich fanynky, vzácní hosté, příznivci i od...
Pá 23. 3. 2018 Přečíst
Ludmila Hamplová: Jak jsem testovala léčitele Zobrazit

Ludmila Hamplová: Jak jsem testovala léčitele

"Když se dívám do vašich očí, vidím, že máte přetížený močový měchýř. To znamená partnerské problémy...
So 11. 8. 2007 Přečíst
Zakladatel ceny Ig Nobel v Praze Zobrazit

Zakladatel ceny Ig Nobel v Praze

Marc Abrahams je spoluzakladatel časopisu Anály nepravděpodobného výzkumu a vymyslel cenu, kterou tento časopis bude udělovat - Ig Nobel. Ig Nobel je parodická cena, která "vás má pobavit a pak donutit přemýšlet."
St 20. 3. 2019 | 117 Přečíst
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace