Načítám...

Zpravodaj

Zpravodaj 2018

Zpravodaj 2018/4 Zobrazit

Zpravodaj 2018/4

Plenární schůze Sisyfa 19. září 2018 (Aneta Pierzynová), Opustil nás Luděk Pekárek (Lukáš Jelínek), Životopis s příběhy a vzpomínkami (21. června 2016) (Luděk Pekárek), QEDcon - 8. ročník největší skeptické konference (Claire Klingenberg)
Čt 17. 1. 2019 Přečíst
Zpravodaj 2018/3 Zobrazit

Zpravodaj 2018/3

Biorezonance: Špatná biologie, špatná fyzika a špatná věda (Jelena Lenka Příplatová); Dvě reportáže z účasti skeptiků na Veletrhu vědy (Claire Klingenberg, Aneta Pierzynová); Výzva německých skeptiků: 50 000 EUR za identifi kaci tří homeopatik (Martin Bloch); Pátek třináctého je fenomén, vychází z magického myšlení. Pověry nás akorát ochromují, říká v rozhovoru pro Aktuálně.cz místopředseda Sisyfa Leoš Kyša (Zuzana Hronová); Je amalgám bezpečný? Česká stomatologická komora vyvrací „zaručené“ informace (Ludmila Hamplová); Jak jsem se stal skeptikem (Amardeo Sarma)
So 1. 9. 2018 Přečíst

 

 

Starší vydání zpravodaje

 

 Zpravodaje Sisyfa ke stažení (formát PDF)

Kam dál?

Nebojte se přechodu přes galaktické nulové pásmo - protože neexistuje! Zobrazit

Nebojte se přechodu přes galaktické nulové pásmo - protože neexistuje!

V různých obměnách koluje nyní po internetu (emaily a facebook) informace o tzv. přechodu přes galak...
Út 13. 11. 2012 Přečíst

Eidetická biologie

Pátečníci vás zvou na přednášku Ivana Horáčka na téma Eidetická biologie. Přednáška se koná ve Velké zoologické učebně (B7) Přírodovědecké fakulty UK (Viničná 7, Praha 2).
Pá 16. 11. 2018 Přečíst
Zlatý Bludný balvan 2011 - PhDr. et Ing. Ivan Bertl Zobrazit

Zlatý Bludný balvan 2011 - PhDr. et Ing. Ivan Bertl

Komitét pro udělování Bludných balvanů při Českém klubu skeptiků SISYFOS oznamuje, že v kategorii je...
Pá 30. 3. 2012 Přečíst

Spagyrika

Spagyrika je středověká, magická léčebná metoda, kterou dnes nahradila její zmodernizovaná modifikac...
Čt 6. 9. 2007 Přečíst
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace