Načítám...

Zpravodaj





Zpravodaj 2018

Zpravodaj 2018/4 Zobrazit

Zpravodaj 2018/4

Plenární schůze Sisyfa 19. září 2018 (Aneta Pierzynová), Opustil nás Luděk Pekárek (Lukáš Jelínek), Životopis s příběhy a vzpomínkami (21. června 2016) (Luděk Pekárek), QEDcon - 8. ročník největší skeptické konference (Claire Klingenberg)
Čt 17. 1. 2019 Přečíst
Zpravodaj 2018/3 Zobrazit

Zpravodaj 2018/3

Biorezonance: Špatná biologie, špatná fyzika a špatná věda (Jelena Lenka Příplatová); Dvě reportáže z účasti skeptiků na Veletrhu vědy (Claire Klingenberg, Aneta Pierzynová); Výzva německých skeptiků: 50 000 EUR za identifi kaci tří homeopatik (Martin Bloch); Pátek třináctého je fenomén, vychází z magického myšlení. Pověry nás akorát ochromují, říká v rozhovoru pro Aktuálně.cz místopředseda Sisyfa Leoš Kyša (Zuzana Hronová); Je amalgám bezpečný? Česká stomatologická komora vyvrací „zaručené“ informace (Ludmila Hamplová); Jak jsem se stal skeptikem (Amardeo Sarma)
So 1. 9. 2018 Přečíst

 

 

Starší vydání zpravodaje

 

 Zpravodaje Sisyfa ke stažení (formát PDF)

Kam dál?

Kvantová teorie v pseudovědě

Pseudovědu donedávna představovala tříšť nejrozmanitějších disciplín nebo názorů, navzájem spojených...
Čt 6. 9. 2007 Přečíst
Schizofrenie jako infekční nemoc Zobrazit

Schizofrenie jako infekční nemoc

Srdečně Vás zveme na přednášku Jeleny Lenky Příplatové na téma Schizofrenie jako infekční nemoc, která se bude konat ve čtvrtek 26. 9. 2019 od 18:00 v Centru Pant, kterému děkujeme za organizaci.
Čt 26. 9. 2019 | 11 Přečíst
Zlatý Bludný balvan 2012 v kategorii jednotlivců - RNDr. Jan Frank Zobrazit

Zlatý Bludný balvan 2012 v kategorii jednotlivců - RNDr. Jan Frank

Komitét pro udělování Bludných balvanů při Českém klubu skeptiků SISYFOS oznamuje, že v kategorii je...
Pá 22. 3. 2013 Přečíst

O experimentování se senzibily

Senzibilové i jejich manažeři se zpravidla o vědě a o jejích pracovnících vyjadřují s despektem. Věd...
So 27. 5. 2006 Přečíst
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace