Načítám...

Zpravodaj





Zpravodaj 2018

Zpravodaj 2018/4 Zobrazit

Zpravodaj 2018/4

Plenární schůze Sisyfa 19. září 2018 (Aneta Pierzynová), Opustil nás Luděk Pekárek (Lukáš Jelínek), Životopis s příběhy a vzpomínkami (21. června 2016) (Luděk Pekárek), QEDcon - 8. ročník největší skeptické konference (Claire Klingenberg)
Čt 17. 1. 2019 Přečíst
Zpravodaj 2018/3 Zobrazit

Zpravodaj 2018/3

Biorezonance: Špatná biologie, špatná fyzika a špatná věda (Jelena Lenka Příplatová); Dvě reportáže z účasti skeptiků na Veletrhu vědy (Claire Klingenberg, Aneta Pierzynová); Výzva německých skeptiků: 50 000 EUR za identifi kaci tří homeopatik (Martin Bloch); Pátek třináctého je fenomén, vychází z magického myšlení. Pověry nás akorát ochromují, říká v rozhovoru pro Aktuálně.cz místopředseda Sisyfa Leoš Kyša (Zuzana Hronová); Je amalgám bezpečný? Česká stomatologická komora vyvrací „zaručené“ informace (Ludmila Hamplová); Jak jsem se stal skeptikem (Amardeo Sarma)
So 1. 9. 2018 Přečíst

 

 

Starší vydání zpravodaje

 

 Zpravodaje Sisyfa ke stažení (formát PDF)

Kam dál?

da

Každý jistě ví, co je to věda, ale při snaze jasně ji definovat narazíme na potíže a významné názoro...
Pá 7. 12. 2007 Přečíst
Hudební hluk je otroctví aneb ticho je svoboda Zobrazit

Hudební hluk je otroctví aneb ticho je svoboda

Všichni jsme denně obklopeni nějakou formou hluku. Hlukem vozidel v automobilové dopravě, hlukem let...
Po 19. 9. 2011 Přečíst
UFO kontaktéři na univerzitě - otevřený dopis rektorovi Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně Zobrazit

UFO kontaktéři na univerzitě - otevřený dopis rektorovi Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně

Ve Zlíně, 2. 10. 2007 Prof. Ing. Ignác Hoza, CSc. Rektor Univerzity T. Bati ve Zlíně Vážený pane r...
Pá 5. 10. 2007 Přečíst
Přednášky Sisyfa živě na webu ČT24 Zobrazit

Přednášky Sisyfa živě na webu ČT24

Zveme návštěvníky těchto webových stránek na sledování přednášek Českého klubu skeptiků Sisyfos v př...
So 14. 1. 2012 Přečíst
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace