Načítám...

Zpravodaj


Zpravodaj 2018

Zpravodaj 2018/4 Zobrazit

Zpravodaj 2018/4

Plenární schůze Sisyfa 19. září 2018 (Aneta Pierzynová), Opustil nás Luděk Pekárek (Lukáš Jelínek), Životopis s příběhy a vzpomínkami (21. června 2016) (Luděk Pekárek), QEDcon - 8. ročník největší skeptické konference (Claire Klingenberg)
Čt 17. 1. 2019 Přečíst
Zpravodaj 2018/3 Zobrazit

Zpravodaj 2018/3

Biorezonance: Špatná biologie, špatná fyzika a špatná věda (Jelena Lenka Příplatová); Dvě reportáže z účasti skeptiků na Veletrhu vědy (Claire Klingenberg, Aneta Pierzynová); Výzva německých skeptiků: 50 000 EUR za identifi kaci tří homeopatik (Martin Bloch); Pátek třináctého je fenomén, vychází z magického myšlení. Pověry nás akorát ochromují, říká v rozhovoru pro Aktuálně.cz místopředseda Sisyfa Leoš Kyša (Zuzana Hronová); Je amalgám bezpečný? Česká stomatologická komora vyvrací „zaručené“ informace (Ludmila Hamplová); Jak jsem se stal skeptikem (Amardeo Sarma)
So 1. 9. 2018 Přečíst

 

 

Starší vydání zpravodaje

 

 Zpravodaje Sisyfa ke stažení (formát PDF)

Kam dál?

Veletrh vědy 2019 Zobrazit

Veletrh vědy 2019

Přijďte se na nás podívat na Veletrh vědy, kde najdete náš stánek s připraveným programem. Těšíme se na Vás.
Pá 7. 6. 2019 | 66 Přečíst

Podprahové vnímání

Jako podprahové vnímání se označuje ovlivňování lidské psychiky slabými nebo krátkými zrakovými a sl...
So 3. 5. 2008 Přečíst
Kladno - 13. října 2009 Zobrazit

Kladno - 13. října 2009

Pozvánka na přednášku KONSPIRAČNÍ TEORIE Ovládá svět spiknutí mocných? Zosnoval útok na dvojčata ...
Po 14. 9. 2009 Přečíst
Výroční diamantový bludný balvan v kategorii jednotlivců za rok 2017 - Prof. RNDr. Anna Strunecká, DrSc. za mimořádný celoživotní přínos pseudovědě Zobrazit

Výroční diamantový bludný balvan v kategorii jednotlivců za rok 2017 - Prof. RNDr. Anna Strunecká, DrSc. za mimořádný celoživotní přínos pseudovědě

Paní profesorku Struneckou zná každý český skeptik. Renomovaná vědkyně-fyzioložka publikovala dle Wi...
Pá 23. 3. 2018 Přečíst
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace