Načítám...

Zpravodaj


Zpravodaj 2018

Zpravodaj 2018/4 Zobrazit

Zpravodaj 2018/4

Plenární schůze Sisyfa 19. září 2018 (Aneta Pierzynová), Opustil nás Luděk Pekárek (Lukáš Jelínek), Životopis s příběhy a vzpomínkami (21. června 2016) (Luděk Pekárek), QEDcon - 8. ročník největší skeptické konference (Claire Klingenberg)
Čt 17. 1. 2019 Přečíst
Zpravodaj 2018/3 Zobrazit

Zpravodaj 2018/3

Biorezonance: Špatná biologie, špatná fyzika a špatná věda (Jelena Lenka Příplatová); Dvě reportáže z účasti skeptiků na Veletrhu vědy (Claire Klingenberg, Aneta Pierzynová); Výzva německých skeptiků: 50 000 EUR za identifi kaci tří homeopatik (Martin Bloch); Pátek třináctého je fenomén, vychází z magického myšlení. Pověry nás akorát ochromují, říká v rozhovoru pro Aktuálně.cz místopředseda Sisyfa Leoš Kyša (Zuzana Hronová); Je amalgám bezpečný? Česká stomatologická komora vyvrací „zaručené“ informace (Ludmila Hamplová); Jak jsem se stal skeptikem (Amardeo Sarma)
So 1. 9. 2018 Přečíst

 

 

Starší vydání zpravodaje

 

 Zpravodaje Sisyfa ke stažení (formát PDF)

Kam dál?

Přednášky Sisyfa v AV ČR v roce 2009 Zobrazit

Přednášky Sisyfa v AV ČR v roce 2009

Přednášky cyklu Věda kontra iracionalita se v roce 2009 konaly tradičně v budově Akademie věd ČR na ...
Čt 18. 12. 2008 Přečíst

Osteopatie

Osteopatie je manuální terapie, blízká chiropraxi (viz Chiropraxe) Metodu vypracoval v r.1894 Andrew...
Čt 6. 9. 2007 Přečíst
13. Skeptikon plánujeme v Příbrami, ve dnech 20. 5. - 22. 5. 2016 Zobrazit

13. Skeptikon plánujeme v Příbrami, ve dnech 20. 5. - 22. 5. 2016

Jde o tradiční mimopražské setkání našich členů a příznivců. Počítáme s obvyklým programem: Sejdeme ...
Čt 17. 12. 2015 Přečíst
Proslov při předávání XII. Bludných balvanů Sisyfa za r. 2009 Zobrazit

Proslov při předávání XII. Bludných balvanů Sisyfa za r. 2009

Strouhalova posluchárna MFF UK; Ke Karlovu 5; Praha 2 (8. 3. 2010) Slovutní laureáti a jejich fany...
Po 8. 3. 2010 Přečíst
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace