Načítám...

Zlatý Bludný balvan v kategorii jednotlivců za rok 2000 - Doc. RNDr. Ivo Chudáček, DrSc.

Komise pro udělování Bludných balvanů při Českém klubu skeptiků Sisyfos oznamuje, že v kategorii jednotlivců získává

Zlatý Bludný balvan 2000
Doc. RNDr. Ivo Chudáček, DrSc.
za třeskuté objevy a metody v teoretické i experimentální psychotronice, radionice a za zavádění ódické technologie do každodenní praxe v laboratoři FYZAP i mimo ni.

Ivo Chudáček vytvořil originální vize nejen tohoto vesmíru. Tyto perly pak předhodil fyzikální veřejnosti ve své slavné přednášce ve Fyzikálním ústavu AV ČR - kam byl omylem pozván. Doplnil ji kabaretními demonstracemi, přičemž někteří přítomní oněměli úžasem i úděsem. Své úsilí korunoval perlivou monografií I. Chudáček - J.E.Marek "Fyzika na pokraji světa aneb psychotronika"

Považme, že laureát dokáže pouhým vetknutím tužky do krabice od bot sestrojit ódický generátor. Mentálním dotazem se umí dotknout hranic vesmíru i nitra atomu, k tomu mu postačí cokoli navěšené na čemkoli - čili takzvaný pendl. Co všechno dokáže zjistit pomocí špejlí a špagátků! Autorem vyvolané ódické větry způsobují fluodický signál, který má sílu přebarvit Chudáčkovu auru, ale hlavně mohou skrze čakry rozrušit vibronace oduší kvantově mechanického těla jeho astrálního dvojníka zesnulého v paralelním světě.

Citace z výše jmenované knihy:
Str. 112: Postupy používané I.Chudáčkem se podobají praktikám afrických šamanů.
Str. 149: Dříve než jsme začali studovat jevy ... požádali jsme Nejvyššího o svolení ... bylo nám požehnáno protože jsme nejednali samoúčelně...
Str. 160: délka rovníku = 10000 km (a dokonce) 2 x 84600 = 10000, (jde snad o scvrklou Zeměkouli a tunelářskou aritmetiku?)
Str. 96-103: Výsledky distančních měření ódomomentů a mohutnosti oduší pro hodnocení výrobků, jakož i kastovní klasifikace lidí, přičemž jedině senzibil je tím kvalitářem i kádrovákem. Přijatelné z celé knihy je pouze tvrzení na str. 63, že autoři byli schopni najít cestu do vinných sklepů v Olbramovicích kde docházelo k jakémusi zkapalňování atomů, zatímco o knize diskutovali.

Kam dál?

Zlatý Bludný balvan za rok 2022 v kategorii družstev - Institut transformační psychologie Zobrazit

Zlatý Bludný balvan za rok 2022 v kategorii družstev - Institut transformační psychologie

Český klub skeptiků Sisyfos uděluje zlatý Bludný balvan za rok 2022 v kategorii družstev Institutu transformační psychologie za jejich podíl na rozšíření nabídky psychošmejdů, kteří to snad ani nemyslí zle.
Pá 12. 5. 2023 Přečíst
Stříbrný Bludný balvan za rok 2022 v kategorii družstev - Dokonalá láska, s. r. o. Zobrazit

Stříbrný Bludný balvan za rok 2022 v kategorii družstev - Dokonalá láska, s. r. o.

Český klub skeptiků Sisyfos uděluje stříbrný Bludný balvan za rok 2022 v kategorii družstev firmě Dokonalá Láska s. r. o. stříbrný Bludný balvan za rok 2022 za praktický důkaz toho, že Dokonalou Lásku lze vyjádřit i nevyjádřeným louhem či kadidlem.
Pá 12. 5. 2023 Přečíst
Zlatý Bludný balvan v kategorii jednotlivců za rok 2021 - Karel Janeček Zobrazit

Zlatý Bludný balvan v kategorii jednotlivců za rok 2021 - Karel Janeček

Komitét pro udělování Bludných balvanů při Českém klubu skeptiků SISYFOS oznamuje, že v kategorii jednotlivců za rok 2021 získává zlatý Bludný balvan Mgr. Karel Janeček, PhD, MBA, za důkaz, že "matematika" a "matení" možná přece jen mají společný slovní základ.
Pá 27. 5. 2022 Přečíst
Stříbrný Bludný balvan v kategorii jednotlivců za rok 2021 - Radim Grebeníček Zobrazit

Stříbrný Bludný balvan v kategorii jednotlivců za rok 2021 - Radim Grebeníček

Komitét pro udělování Bludných balvanů při Českém klubu skeptiků SISYFOS oznamuje, že v kategorii jednotlivců za rok 2021 získává stříbrný Bludný balvan Radim Grebeníček za vytvoření zcela nového modelu uzdravování skrz myšlenkou indukovanou změnu genové exprese.
Pá 27. 5. 2022 Přečíst
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace