Načítám...

Stříbrný Bludný balvan za rok 2022 v kategorii družstev - Dokonalá láska, s. r. o.

Český klub skeptiků Sisyfos uděluje stříbrný Bludný balvan za rok 2022 v kategorii družstev firmě Dokonalá Láska s. r. o. stříbrný Bludný balvan za rok 2022 za praktický důkaz toho, že Dokonalou Lásku lze vyjádřit i nevyjádřeným louhem či kadidlem.

Víte, co dokáže rozhýbat neurony a naučí mozek opět léčit a správně řídit organismus a tělo? Je to Dokonalá Láska. Kde však Dokonalou Lásku s velkým D hledat? Možná vám na to brzy odpoví i umělá inteligence, která pohotově odkáže na web dokonalalaska.cz.

Nestyďte se a pěkně s pravdou ven, kdo sobě nebo svému mazlíčkovi už z tohoto e-shopu objednal a skočil si pro Lásku? Přišla přírodní pomoc a úleva při zúžené průdušnici nebo při nádorovém onemocnění? Nebo vám Dokonalá Láska vyhnala z rodiny epilepsii či psincový kašel?

Že už nějaký pátek nemůžete v nabídce e-shopu najít přípravek proti psincovému kašli pro svého psího mazlíčka? Poradíme, protože tento, prý biocidní roztok k redukci bakterií, měl až příliš odvážný název, který se nelíbil Ústavu pro státní kontrolu veterinárních biopreparátů a léčiv (ÚSKVBL), byl přípravek přejmenován na Elektrochemicky aktivovanou strukturovanou vodu neboli Láska 10 Dokonalá voda. Půl litru koupíte za 686 Kč a můžete vyléčit celou smečku včetně manžela. U složení přípravku nám však výrobce něco tají. Výrobce uvádí, že přípravek obsahuje elektrochemicky aktivovanou vodu z 99,37 % a sůl z 0,6 %. Výrobce sice prozrazuje, že sůl je chlorid sodný, ze kterého se elektrolýzou uvolňuje 300 mg/l aktivního chlóru, ale už mlčí o zhruba 340 mg/l hydroxidu sodného – zřejmě pasivního. To si my, skeptici, nemůžeme nechat přece líbit. Takový pasivní hydroxid sodný zní jedovatě a mohl by té dokonalosti v přípravku ubrat.

Ale nechme vodu vodou, web totiž nabízí mnoho dalších zajímavostí. Například Lásku 183 na záněty, bolest a nádory. Jedná se o bylinný sprej pro opeřence. Nebo stačí inhalovat Lásku 71 a nádorová činnost je pryč. Také si můžete zakoupit podpůrný zásyp na kvasinky, plísně a demodexe. Demodex není označení pro tchána, ale jde o ektoparazita. Na problémy s pohybovým systémem doporučují boswellové kyseliny a monoterpeny, což zní strašně chytře, nicméně kdyby kadidlo skutečně zabíralo, tak všichni věřící v kostelech mají préé a zadarmo, vlastně za pomodlení. Dokonalou Lásku nemusíte koupit jen ve formě kadidla, ale také ve formě litoterapie (tedy širokou nabídkou nerostů na míru vašim neduhům), zoofarmakognozie (tedy samovyčmucháním účinných látek na konkrétní nemoc) nebo ve formě frekvenční audioterapie (tedy pustíte své kočičce například písničku č. 3: "Pejsku náš, co děláš" a Láska a klid se rozvibruje do všech koutů místnosti.

Co je ideální právě pro vás, to vám výrobce doporučí ve své online odborné poradně nebo si můžete prolistovat Magazín a nebo si pustit videosemináře, kterými vás provede Michal Babka. Michal Babka dokáže rozebrat jakýkoliv problém, nebojí se ani témat jako separační úzkost nebo rakovina a nádory, i když není veterinář nebo humánní lékař, ale tituluje se jako "Srdce Dokonalé Lásky", což přebije všechno. Dokonalé lásce se podařilo prosadit i v odborných časopisech jako je Veterinářství nebo Veterinární klinika, stačí prodávat třeba difuzér Coolair aroma proti infekcím, bakteriím a virům a získáte 44 000 sledujících včetně lékařů.

Dokonalé lásce k úplné dokonalosti chybí už jen významné ocenění. Z toho důvodu Český klub skeptiků Sisyfos uděluje firmě Dokonalá Láska s. r. o. stříbrný Bludný balvan za rok 2022 za praktický důkaz toho, že Dokonalou Lásku lze vyjádřit i nevyjádřeným louhem či kadidlem.


Kam dál?

Stříbrný Bludný balvan za rok 2022 v kategorii jednotlivců - JUDr. Jindřich Rajchl Zobrazit

Stříbrný Bludný balvan za rok 2022 v kategorii jednotlivců - JUDr. Jindřich Rajchl

Český klub skeptiků Sisyfos uděluje stříbrný Bludný balvan za rok 2022 v kategorii jednotlivců JUDr. Jindřichovi Rajchlovi za úspěšné přetavení strachu, zloby a dezinformace na zboží.
Pá 12. 5. 2023 Přečíst
Bronzový Bludný balvan v kategorii jednotlivců za rok 2020 - Daniela Drtinová Zobrazit

Bronzový Bludný balvan v kategorii jednotlivců za rok 2020 - Daniela Drtinová

Novinářka a moderátorka Daniela Drtinová za excelentní ukázku špatné novinářské práce ve vleku vlastních kognitivních zkreslení.
Út 27. 7. 2021 Přečíst
BENU Česká republika s.r.o. Zobrazit

BENU Česká republika s.r.o.

získává bronzový Bludný balvan v kategorii družstev za rok 2019 za prodej předražených cukříků vydávaných za léky a to bez záruky alespoň placebo efektu.
Pá 9. 10. 2020 Přečíst
Zlatý Bludný balvan v kategorii družstev za rok 2020 - Somavedic‌ ‌Techologies‌ ‌s.r.o.‌ Zobrazit

Zlatý Bludný balvan v kategorii družstev za rok 2020 - Somavedic‌ ‌Techologies‌ ‌s.r.o.‌

Somavedic‌ ‌Techologies‌ ‌s.r.o.‌ ‌v‌ ‌čele‌ ‌s‌ ‌Ivanem‌ ‌Rybjanským‌ ‌za‌ ‌vynález,‌ ‌výrobu‌ ‌a‌ ‌prodej‌ ‌lampiček‌ ‌provázených‌ ‌velkolepým‌ ‌šálením‌ ‌o‌ ‌jejich‌ ‌hygienických,‌ ‌léčebných‌ ‌a‌ ‌ochranných‌ ‌účincích‌ ‌tajemnou‌ ‌energií‌ ‌získávanou‌ ‌z‌ ‌drahých‌ ‌kamenů‌ ‌uložených‌ ‌údajně‌ ‌uvnitř.‌ ‌ ‌
Út 27. 7. 2021 Přečíst
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace