Načítám...

Zlatý Bludný balvan v kategorii družstev za rok 2000 - Firma Embitron

Komise pro udělování Bludných balvanů při Českém klubu skeptiků Sisyfos oznamuje, že v kategorii družstev získává

Zlatý Bludný balvan 2000
Firma Embitron
za výrobu a prodej přístrojů pro EAV, "které jsou založeny na jiných než obvyklých fyzikálních či chemických základech, jež zatím není zvykem zveřejňovat..."

Tak praví příručka a dodává, že: "bioenergetické informace testovaných preparátů nepředstavují vliv žádného známého fyzikálního či chemického působku". Snad tedy úplně neznámého? Nebo dokonce žádného působku?

Lpění firmy na svém zvyku nezveřejňovat zázraky ze své vývojové kuchyně jí bohužel znemožňuje získat hned několik Nobelových cen. Přitom Embitron neusnul na zasloužených vavřínech, ale vyčaroval přístroj nové generace:

Virtuální tester pro medikamentózní testování
Jeho podstatou je tvrzení, že "energetický informační potenciál" jakékoli látky lze uložit jako softwarový datový soubor a operativně jej využít při testování v libovolné potenci, ve zlomku sekundy, použitím vhodného PC programu. Pro pět ran do disku - to je ale nápad ! - který nepřepadl ani Billa Gatese.
Firma Embitron se chlubí žargonem blízkým pavědeckým kruhům: "Tímto způsobem lze testovat 12000 různých hmotných substancí rostlinné i živočišné říše .. navíc ještě s možností vytestování formy informačně-popudového preparátu, dávky a četnosti podávání, vše pochopitelně za pomoci lékařsky standardizované a objektivní metody EAV ... obvykle homeopatický preparát ... nebo s možnostmi transformovaných technologií energinformačního přenosu". Pro firmu Embitron není prý problémem testovat i stavy, které nemají látkový charakter např. psychosomatický stres, interní i externí podmínky, stavy a zátěže.

"K realizaci EAV conditional tester slouží sady 64 pevných nosičů, nerezových válečků o průměru 12 x 40 mm ve funkci přídavných elektrod EAV přístroje. Právě do těchto nosičů je při výrobě zaváděn čistý energinformační obsah odpovídající přesně definovaným stavům, zátěžím, miasmatům nebo přímo vybraným nosologickým jednotkám. Vlastní nosiče, v jazyce lékařů celostní medicíny označované jako keltské kameny, jsou ireverzibilně aktivovány a dodávány v přenosném kufříku za pouhých 17 000,- Kč"

Je jistě potěšitelné, že naše hutní podniky mají už zase lukrativní zakázky, když valcíři válcují válečky a navíc do nich zaválcovávají energoinformační obsah. S takovými válečky firma Embitron převálcuje nejen konkurenci ale i zbytky soudnosti svých zákazníků.

Kam dál?

Zlatý Bludný balvan za rok 2022 v kategorii jednotlivců - JUDr. Daniela Kovářová Zobrazit

Zlatý Bludný balvan za rok 2022 v kategorii jednotlivců - JUDr. Daniela Kovářová

Český klub skeptiků Sisyfos uděluje zlatý Bludný balvan za rok 2022 v kategorii jednotlivců JUDr. Daniele Kovářové za nenormální právní guláš uvařený nad doutnajícími ostatky rodinného práva.
Pá 12. 5. 2023 Přečíst
Zlatý Bludný koviďák v mimořádné covid kategorii družstev za rok 2020 - Gardisté a kadeti Zobrazit

Zlatý Bludný koviďák v mimořádné covid kategorii družstev za rok 2020 - Gardisté a kadeti

Bludné koviďáky Gardistům a kadetům v mimořádné covid kategorii družstev za rok 2020.
Út 27. 7. 2021 Přečíst
Bronzový Bludný balvan v kategorii jednotlivců za rok 2021 - doc. PhDr. Marie Macková, PhD Zobrazit

Bronzový Bludný balvan v kategorii jednotlivců za rok 2021 - doc. PhDr. Marie Macková, PhD

Komitét pro udělování Bludných balvanů při Českém klubu skeptiků SISYFOS oznamuje, že v kategorii jednotlivců za rok 2021 získává bronzový Bludný balvan doc. PhDr. Marie Macková, PhD, za zrození pro jasnovidectví, docenturu v oboru Zdravotně sociální péče, absolvování Olomoucké školy astrologie, ověřování nových modelů sociální péče a šíření světla svým studentům a klientům.
Pá 27. 5. 2022 Přečíst
Zlatý Bludný koviďák v mimořádné covid kategorii jednotlivců za rok 2020 - Jiří Beran Zobrazit

Zlatý Bludný koviďák v mimořádné covid kategorii jednotlivců za rok 2020 - Jiří Beran

Prof. MUDr. Jiří Beran, CSc., za obohacení epidemiologie a medicíny založené na důkazech o nástroje založené na vnuknutí.
Út 27. 7. 2021 Přečíst
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace