Načítám...

Bronzový Bludný balvan za rok 2022 v kategorii jednotlivců - Veronika Vendlová

Český klub skeptiků Sisyfos uděluje bronzový Bludný balvan za rok 2022 v kategorii jednotlivců Veronice Vendlové za objev jemnohmotné struktury emocí a aplikaci tohoto objevu v politickém marketingu.

Zažili jsme letos volbu nového prezidenta a horcí kandidáti nám představili své volební týmy. Pokud by zvítězil kandidát, jehož volební tým tvořili nejšťastnější a nejusměvavější lidé, s převahou by zvítězila Danuše Nerudová. Ten, kdo jí takhle dobře připravil volební tým, stál skromně v pozadí. Byla to terapeutka Veronika Vendlová se svou emoční terapií. Tato nenápadná žena se soustavně vlastní pílí dopracovala k vrcholu své kariéry, a pokud by Danuše Nerudová zvítězila, jistě by pro ni svým vlivem zařídila post na ministerstvu zdravotnictví.

Terapeutka sama o sobě bez vychloubání píše: “V letech 1993–2004 jsem pracovala v komerčním sektoru v oboru polygrafie a na obchodních pozicích ve společnostech Repro International, Svět tisku, nebo Xerox ČR. V letech 2004–2006 jsem řídila Hlavní kancelář Evropských demokratů Jana Kasla. V letech 2006–2008 jsem působila současně v nevládních organizacích (Nadace OSF Praha, Otevřená společnost, o. p. s., Fórum pro integraci – kde jsem se ujala role předsedkyně správní rady) v projektech zaměřených na sociální začleňování. Jsem jednou z iniciátorek letní Výzvy neziskových organizací z roku 2008 s názvem Občanský sektor supluje aktivity státu, ale stát jej podporovat nechce. V letech 2008–2014 jsem byla ředitelkou hlavní kanceláře politického hnutí Starostové a nezávislí. Od roku 2011 do konce října 2013 jsem byla neuvolněnou radní za STAN v Odoleně Vodě a od března 2014 jsem působila v nově vzniklém spolku Činoherák Ústí jako tisková mluvčí. Od srpna jsem pak vedla volební kampaň platformy PRO! Ústí. Jsem spoluzakladatelkou FB skupiny Společně to dáme a do 24. 10. 2020 jsem byla členkou spolku Milion chvilek pro demokracii. Podílela jsem se na kampani #stydímse (za svého premiéra). Od srpna 2022 jsem byla součástí týmu Danuše Nerudové, kandidátky na prezidentku, ve kterém jsem měla na starosti dobrovolníky. Nyní se věnuji emoční terapii, mentoringu a síťovému marketingu pro ZINZINO. Jsem zakladatelkou projektu Jiskra života. Ten pomáhá (nejen) mladým lidem v těžkých životních situacích, kteří si takovou podporu nemohou finančně dovolit. Proto jsem spustila projekt na STARTOVAČI, který může podpořit každý.”

Jistě poutavý životopis, ale nějak chybí jakákoliv relevance k počínání, které napodobuje psychoterapii. Ale kdo jsme my, abychom soudili?

Jak paní Vendlová dále skromě dodává, tajemství šťastných lidí v týmu Danuše Nerudové tkví v tom, že podstoupili její emoční terapii. Metoda spočívá v uvolňování "zaseklých" emocí, které traumatické zážitky uvěznily v našem životě nebo v životě nám blízkého člověka. Strádající člověk pak takové emoce převzal nebo zdědil. Metoda vychází z toho, že mezi naší myslí, energetickým systémem a reakcí v organismu existuje přímá souvislost. Emočním odbloky mají pomáhat lidem být psychicky odolnější a žít šťastnější životy.

Již po několika sezeních se klienti mají cítit psychicky odolnější, vztahy se jim mají zlepšit a zešťastnit, zlepší se jim zdraví, zmizí strach a objeví se hojnost. Prostě život bude – a teď cituji – téměř dokonalý. Snad chybí už jen ta řeka plná medu a řeka plná kvalitní kávy. 

Kdo by po něčem takovém netoužil? Dobrá zpráva je, že je to všem na dosah. Stačí se jen k paní Veronice Vendlové objednat. Ceny jsou lidové: Terapie, na kterou si vyhradí 60–70 minut, stojí lidových 1490 Kč, ale levněji ji pořídíte nabízeným zvýhodněným balíčkem.

Tato téměř jistě zázračná terapie probíhá následovně: Zjednodušeným svalovým testem emoční terapeutka zjistí příčiny problému, místo, ze kterého je třeba je odstranit, a pomocí speciálního magnetu je následně odstraní. Je to přístup k prevenci a péči o jejich psychické i fyzické zdraví. To klienty připraví ke vstupu do čtvrté dimenze s vyššími vibracemi, kde jsou schopni dosáhnout vyšší úrovně zdraví, než si dosud byli schopni představit.

Proč magnet? Inu, proto! Negativní emoce mají podle nejnovějších výzkumů jemnohmotnou strukturu a tak je nutno je někde skladovat. Paní Veronika Vendlová má pro ně jistě trezor, kde je uchovává. Hrozí však nebezpečí, že se tyto jemnohmotné struktury promění na nebezpečný smrtící virus, který při úniku může způsobit celosvětovou pandemii. Zase tak zlé by to ale nebylo. Lidé bez negativních emocí by byli ušetřeni a přeživší by zvelebovali souše jako šťastní lidé. Nebyly by války, hladomory, nemoci a platil by pouze Zákon Lásky. A to si jistě zaslouží ocenit!

Zdroje:


Kam dál?

Bronzový Bludný balvan v kategorii jednotlivců za rok 2021 - doc. PhDr. Marie Macková, PhD Zobrazit

Bronzový Bludný balvan v kategorii jednotlivců za rok 2021 - doc. PhDr. Marie Macková, PhD

Komitét pro udělování Bludných balvanů při Českém klubu skeptiků SISYFOS oznamuje, že v kategorii jednotlivců za rok 2021 získává bronzový Bludný balvan doc. PhDr. Marie Macková, PhD, za zrození pro jasnovidectví, docenturu v oboru Zdravotně sociální péče, absolvování Olomoucké školy astrologie, ověřování nových modelů sociální péče a šíření světla svým studentům a klientům.
Pá 27. 5. 2022 Přečíst
Bronzový Bludný balvan v kategorii družstev za rok 2020 - redakce a spolupracovníci Jesenického týdeníku Zobrazit

Bronzový Bludný balvan v kategorii družstev za rok 2020 - redakce a spolupracovníci Jesenického týdeníku

Redakce a spolupracovníci Jesenického týdeníku za to, že díky jejich práci budou obyvatelé Jesenicka v učebnicích historie stát po boku těch, kdo se báli bleskosvodu.
Út 27. 7. 2021 Přečíst
Zlatý Bludný balvan v kategorii družstev za rok 2020 - Somavedic‌ ‌Techologies‌ ‌s.r.o.‌ Zobrazit

Zlatý Bludný balvan v kategorii družstev za rok 2020 - Somavedic‌ ‌Techologies‌ ‌s.r.o.‌

Somavedic‌ ‌Techologies‌ ‌s.r.o.‌ ‌v‌ ‌čele‌ ‌s‌ ‌Ivanem‌ ‌Rybjanským‌ ‌za‌ ‌vynález,‌ ‌výrobu‌ ‌a‌ ‌prodej‌ ‌lampiček‌ ‌provázených‌ ‌velkolepým‌ ‌šálením‌ ‌o‌ ‌jejich‌ ‌hygienických,‌ ‌léčebných‌ ‌a‌ ‌ochranných‌ ‌účincích‌ ‌tajemnou‌ ‌energií‌ ‌získávanou‌ ‌z‌ ‌drahých‌ ‌kamenů‌ ‌uložených‌ ‌údajně‌ ‌uvnitř.‌ ‌ ‌
Út 27. 7. 2021 Přečíst
Zlatý Bludný balvan za rok 2022 v kategorii jednotlivců - JUDr. Daniela Kovářová Zobrazit

Zlatý Bludný balvan za rok 2022 v kategorii jednotlivců - JUDr. Daniela Kovářová

Český klub skeptiků Sisyfos uděluje zlatý Bludný balvan za rok 2022 v kategorii jednotlivců JUDr. Daniele Kovářové za nenormální právní guláš uvařený nad doutnajícími ostatky rodinného práva.
Pá 12. 5. 2023 Přečíst
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace