Načítám...

Pozvánka na předávání Bludných balvanů za rok 2017



Český klub skeptiků SISYFOS zve na akci

Bludné balvany za rok 2017 - Jubilejní 20. ročník

Cena se udílí jednotlivcům a družstvům
za matení české veřejnosti


a to v pátek 23. března 2018 v 17.00 hodin

ve Strouhalově posluchárně
Matematicko-fyzikální fakulty UK,
Ke Karlovu 5, Praha 2

Program:

Slavnostní předání Bludných balvanů Jiřím Grygarem a jeho družinou

V tradičním semináři „Umíme to lépe“ vystoupí
členové a příznivci Sisyfa

Kam dál?

Bludný balvan za rok 2024: Markéta von Burg a její farma Lovětín Zobrazit

Bludný balvan za rok 2024: Markéta von Burg a její farma Lovětín

Komitét pro udělování Bludných balvanů při Českém klubu skeptiků Sisyfos oznamuje, že v kategorii technika a technologie získává Bludný balvan za rok 2024 Markéta von Burg a její farma Lovětín za kreativní užívání oficiálních vědeckých termínů ve zcela nových smyslech i nesmyslech.
Pá 23. 5. 2025 Přečíst
Bronzový Bludný balvan v kategorii jednotlivců za rok 2020 - Daniela Drtinová Zobrazit

Bronzový Bludný balvan v kategorii jednotlivců za rok 2020 - Daniela Drtinová

Novinářka a moderátorka Daniela Drtinová za excelentní ukázku špatné novinářské práce ve vleku vlastních kognitivních zkreslení.
Út 27. 7. 2021 Přečíst
Bronzový Bludný balvan za rok 2022 v kategorii jednotlivců - Veronika Vendlová Zobrazit

Bronzový Bludný balvan za rok 2022 v kategorii jednotlivců - Veronika Vendlová

Český klub skeptiků Sisyfos uděluje bronzový Bludný balvan za rok 2022 v kategorii jednotlivců Veronice Vendlové za objev jemnohmotné struktury emocí a aplikaci tohoto objevu v politickém marketingu.
Pá 12. 5. 2023 Přečíst
Zlatý Bludný balvan v kategorii jednotlivců za rok 2020 - Karel Nejedlý Zobrazit

Zlatý Bludný balvan v kategorii jednotlivců za rok 2020 - Karel Nejedlý

Karel Nejedlý za metodu RUŠ, její neúnavnou a letitou propagaci, jakož i za zneužívání odborných pojmů z oblasti psychologie a fyziky.
Út 27. 7. 2021 Přečíst
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace