Načítám...

Zlatý Bludný balvan v kategorii jednotlivců za rok 2016 - Mgr. Viliam Poltikovič a Jiří Vokáč Čmolík za odhalení cest k řešení globálního nedostatku životních zdrojů

První z oceněných nás navádí, jak žít z vesmírné prány, tedy bez jídla a leckdy i bez vody nebo bez spánku. Těm, kterým prána nechutná, doporučujeme druhého laureáta, který dokáže naprogramovat váš mozek tak, že zbohatnete a pak se můžete kdykoli opulentně rozšoufnout. Národy se již nemusí stěhovat a válčit, budoucnost lidstva se rázem prosvětlí ….

Mgr. Viliam Poltikovič je profesionální český dokumentarista a spisovatel, autor nejméně tří knih a více než 120 dokumentárních snímků, převážně cestovatelsko-duchovních. Autora i jeho tvorbu známe hlavně z televizí, jak té veřejnoprávní, tak soukromých (Cesty k sobě, Goscha, …). Nad jeho dokumenty žasnou i skeptičtí diváci, jako tomu bylo při nedávném seriálu Brána smrti nebo při reprízách Učitelů z hvězd (ČT2). S fakticitou si náš laureát hlavu neláme, vždyť podle jeho vyjádření „ani věda neodpovídá na žádnou základní otázku našeho bytí“.

Doporučujeme shlédnout záznam slavnostní premiérové projekce Poltikovičova filmu (83 minut, r. 2015) „Žijeme z energie, jsme energie“ − https://www.youtube.com/watch?v=lUArqy47dhw. Potvrzují se tu autorova slova že „něco je na tomto světě jinak, než jsme si mysleli“. O zkušenostech z přechodu na pránickou výživu vypovídají charismatičtí breathariáni Jasmuheen a Henri Monfort, dále mladá dvojice z Ekvádoru, která při pránické stravě počala a porodila už dvě děti; přechod úspěšně zvládli i někteří Češi. Ukázky z filmu s úžasem sledovalo několik set návštěvníků, o věrohodnosti výpovědí nebylo nejmenších pochyb. Skromný autor sám nedocenil přínos dokumentu: na návrh z publika, řešit pránou hladomory, odpověděl, že „těžko můžete chtít po lidech, aby nejedli, když si jídla dosud neužili“. Proto vítáme komplementární přístup druhého laureáta.

Jiří Vokáč Čmolík je dle internetových zdrojů transformačním leaderem světového formátu. Propojuje principy neurověd s praktickou rovinou našich životů. Je autorem transformační literatury, spoluautorem systému NEURORESTART, členem společnosti ATL (Asociace transformačních leaderů) a dokonce mistrem v chůzi po žhavém uhlí. Od roku 2013 vydal sedm knih. Nejsou mu cizí šamanské techniky, vibrace, frekvence, dokonce ani epigenetika, časoprostory nebo kvantová fyzika. Pro naše exkluzivní ocenění je relevantní 8. kapitola knihy „Trhák aneb 21 kapitol o lidském mozku“ (Praha, 2013), odkud citujeme:

„Bohatství peněz pramení ze systému, nikoli z práce … Pracujte pro vyšší smysl, peníze vám přijdou ze systému, který si nastavíte transformací programů na peníze v mozku.
Mým nejpopulárnějším seminářem je NEURORESTART PENÍZE, který navštěvují ročně tisíce lidí. Na tomto semináři dochází k odblokování chybných programů na peníze skrze praktická cvičení … Jedna z šokujících technik je cucání kovových mincí, při kterém dochází k uvolňování oxytocinu, hormonu důvěry. … Po semináři následuje 21 dní online tréninku… Výsledky jsou přímo fantastické a projevují se ve formě peněz.“ (Skeptická hádanka: kterému účastníku vynese seminář nejvíc?)

Čmolíkovy semináře pouze napravují, co se pokazilo, jsou zbytečné kupř. pro miliardáře:
„V některých rodinách a společenstvech jsou programy nastaveny správně. Podívejme se na linii bohatství v rodinách, kde se s programy na peníze zachází dobře, kde mají k penězům vztah. Mají nastavený program ´bohatství´ . Mohou momentálně přijít o peníze, ale vždy je v brzké době opět získají zpátky. Krásným příkladem je židovský národ …“

Bludný balvan propůjčujeme v naději, že laureáti vbrzku získají nejednu Nobelovu cenu, a tudíž dle našich pravidel budou muset naši cenu vrátit.

Kam dál?

Bronzový Bludný balvan za rok 2022 v kategorii jednotlivců - Veronika Vendlová Zobrazit

Bronzový Bludný balvan za rok 2022 v kategorii jednotlivců - Veronika Vendlová

Český klub skeptiků Sisyfos uděluje bronzový Bludný balvan za rok 2022 v kategorii jednotlivců Veronice Vendlové za objev jemnohmotné struktury emocí a aplikaci tohoto objevu v politickém marketingu.
Pá 12. 5. 2023 Přečíst
25. Bludné balvany Zobrazit

25. Bludné balvany

Pá 12. 5. 2023 | Sisyfos Přečíst
Ne, Plandemic není dokumentární film Zobrazit

Ne, Plandemic není dokumentární film

Možná jste již zaznamenali nové video kolující po internetu s názvem Plandemic. Jedná se o rozhovor s viroložkou Judy Mikovits, který ve vás má vzbudit dojem, že Covid-19 je jedná velká, naplánovaná pandemie. Proč se nejedná o dokumentární film, jaké nepřesnosti, polopravdy a lži ve videu jsou a jaké jsou užité techniky pro maximální působivost?
St 13. 5. 2020 Přečíst
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace