Načítám...

Stříbrný Bludný balvan za rok 2008 - společnosti MAKAM, sro. a Amaranta, sro.

Komitét pro udělování Bludných balvanů při Českém klubu skeptiků SISYFOS
oznamuje, že v kategorii družstev za rok 2008 získávají
stříbrný Bludný balvan

společnosti MAKAM, sro. a Amaranta, sro. spojené pod značkou VodaEco

za úspěšný prodej přístroje k revitalizaci vody podle Grander®Technologie

Revitalizace vody podle Grander®Technologie je patent na obnovení přírodních kvalit vody pana Johanna Grandera z Tyrolska. Ten zkoumal desítky let působení různých magnetogenerátorů, tedy jakýchsi speciálních magnetů z určitých slitin, na vodu. Vynálezce dlouho přešlapoval kolem velkolepého objevu, až na něj upozornila jejich kočka, která chtěla pít magneticky upravenou vodu víc než obyčejnou z vodovodu.

Nedivu, že Granderovic kočce zachutnala taková voda, neboť podle prezentace zmíněných firem jde o vodu,... „jejíž molekulární struktura byla posílena – resetována na původní hodnotu. Použitím Grander®Technologie se mění strukturová mřížka vody. Mřížky se stávají menšími. Taková voda pak oživí a omladí celý organismus, posílí imunitní systém, zlepší kvalitu pleti a má blahodárné účinky na vlasy“.

Princip úpravy vody zůstává rodinným tajemstvím Granderů, závisí prý na mnoha faktorech a zkušenostech, nabytých desetiletími pokusů.

Přiznáváme, že nechápeme podstatu úpravy vody, ba ani proč webové stránky českých firem či jejich reklamy v lékárnách neuvádějí to, co Johann Grander přiznal při výslechu u krajského soudu v Kützbühlu a sice, že jeho vynález má spoluautora, což v patentním řízení zatajil. Tím je pan Ježíš Kristus, jenž se mu prý nabídl jako konzultant asi před 30 lety a od té doby mu dává odpovědi na všechny otázky. “I při vývoji mé vody tomu tak bylo – shora jsem dostal pokyn jak mám vodu vyrábět,” přiznal Johann Grander. Vyvstávají tedy otázky, kdo je skutečným původcem vynálezu a zda rakouský patentní úřad přistoupí k reviznímu řízení.

Celý příběh by mohl být jen veselou historkou o jednom bláznivém vynálezci, leč této technologie využili obchodníci. Oba naši laureáti u nás prodávají přístroje, které vodu “oživuji” nebo chcete-li “resetují” podle Grander®Technologie. Jsou to takové jednoduché krabičky, noblesně nazvané Granderovy jednotky, které se namontují na vodovodní trubky. Jimi prostě jen voda protéká a tím se upravuje - ba přímo transmutuje. Chcete-li “oživit” vodu ve velkém činžovním domě, pořiďte si krabičku za 71 tisíc, ve středním za 41 tisíc a krabička pro jeden byt vás vyjde na pouhých 20 tisíc korun.

Proti Grander® Technologie se před časem postavili rakouští skeptici, s nimiž se pak rakouští obchodníci soudili o dobrou pověst. Pochopitelně marně a tak spolu s biologem Dr. Erichem Ederem směle tvrdíme, že Grander®Technologie je „paravědecký esoterický humbuk.“

Výhodnou nabídkou, za necelé dva tisíce, je též Grander Penergizer, čili portabilní revitalizátor, zařízení umožňující oživovat vodu kdykoli a kdekoli. Má tvar tužky z ušlechtilé oceli a napraví molekulární strukturu jakékoliv tekutiny v dosahu deseti centimetrů a objemu jednoho litru. Revitalizátor nemusíte do tekutiny ponořit, stačí ho na dvě až tři minuty umístit poblíž nádoby. Úžasné je, že obnoví a posílí vlastnosti nejen vody, ale všech tekutin, kávy, piva, polévek aj.

Jsme tím nadšeni – a dovozujeme, že Grander Penergizer nošený v kapse kalhot obnoví a posílí obsah močového měchýře. Nemáme nejmenších pochyb, že si naši laureáti stříbrný Bludný balvan vrchovatě zaslouží.

LK

Fotografie z předávání XI. Bludných balvanů Sisyfa

Kam dál?

Zlatý Bludný koviďák v mimořádné covid kategorii družstev za rok 2020 - Gardisté a kadeti Zobrazit

Zlatý Bludný koviďák v mimořádné covid kategorii družstev za rok 2020 - Gardisté a kadeti

Bludné koviďáky Gardistům a kadetům v mimořádné covid kategorii družstev za rok 2020.
Út 27. 7. 2021 Přečíst
Stříbrný Bludný balvan v kategorii družstev za rok 2020 - Robert Frischer a Univerzita Hradec Králové Zobrazit

Stříbrný Bludný balvan v kategorii družstev za rok 2020 - Robert Frischer a Univerzita Hradec Králové

Doc. Ing. Robert Frischer, Ph.D., a Univerzitě Hradec Králové za originální a výpočty téměř podpořené chápání procesů probíhajících v nanostrukturních materiálech.
Út 27. 7. 2021 Přečíst
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace