Načítám...

Stříbrný Bludný balvan v kategorii jednotlivců za rok 2021 - Radim Grebeníček

Komitét pro udělování Bludných balvanů při Českém klubu skeptiků SISYFOS oznamuje, že v kategorii jednotlivců za rok 2021 získává stříbrný Bludný balvan Radim Grebeníček za vytvoření zcela nového modelu uzdravování skrz myšlenkou indukovanou změnu genové exprese.

Radim Grebeníček o sobě uvádí, že vystudoval strojařinu, ale svou skutečně úspěšnou životní kariéru zahájil studiem na Univerzitě Nové doby v Praze pod vedením věhlasného “profesora” Milana Calábka. Mnozí z vás univerzitu znají spíše pod názvem esoterické centrum MANDALA, které Calábek založil již v roce 1990. Být starší než Sisyfos se ale nevyplácí a dnes, po 32 letech, nám Radim Grebeníček uzrál.

Prý nemá v sobě trpělivost klasického lékaře nebo léčitele, takže začal pořádat semináře, regenerační pobyty, skupinové terapie a konstelace po svém. Postupně do svých seminářů začal zapojovat také rodiny s dětmi, nemocné, bezdětné atp. Tři roky působil jako týmový sportovní psycholog, mentální kouč a terapeut v hokejovém týmu Orli Znojmo.

Dlouhé roky nabízí v Česku a na Slovensku přednášky, při kterých například posluchače seznamuje s magií ženské přitažlivosti, a s aktivací bojovníka, milence, krále a mága v mužích.

V roce 2006 založil a následně vedl experimentální projekt centrum zdraví Elementa v Uherském Hradišti, které bylo propagováno i na oficiálním webu Uherského Hradiště. Zázemí tvořila ordinace, meditárna, masérny, wellness technologie, detoxikační program a posluchárna pro 70 lidí. Panu Grebeníčkovi se tak podařilo zaměstnávat lékaře, psychology, léčitele, maséry a konstelační kouče pod jednou střechou. Zda se Grebeníček inspiroval AKTIPem doktorky Klímové nám je dodnes utajeno. Nicméně jeho projekt dlouho nevydržel. Všichni známe jedno přísloví: “kam čert nemůže, nastrčí babu”. My toto přísloví užíváme poněkud jinak: “kam skeptik nemůže, nastrčí úřad”. Radim Grebeníček pád svého projektu po dvouleté existenci odůvodnil tím, že projekt neutáhli kvůli úřednímu šimlu Úřadu práce v Uherském Hradišti, který se obrátil proti nim. Nebo že by to bylo tím, že Grebeníček hlásal, že alergie u dětí jsou důsledkem vysoké rozvodovosti či traumatu matky během těhotenství? Každopádně se Radim Grebeníček vyrovnal se svým neúspěšným podnikatelským záměrem rychle. Podle Mayského kalendáře se blížil konec světa a to jej inspirovalo, aby na únor 2012 zorganizoval poznávací zájezd do Amazonie, na Yukatán. Naplánoval zmapovat evoluci vědomí člověka. Prales, byliny, fantastická strava, slunce a moře v Karibiku mu zjevně prospěly, neboť po návratu začal spolupracovat s dalšími alternativními odborníky jako například s MUDr. Janem Vojáčkem a rozhodl se založit nikoliv centrum, ale rovnou univerzitu.

Ve 21. století nebo chcete-li po mayském konci světa tak Radim zbastlil Univerzitu Hvězdy a svůj nový model umění uzdravovat a umění vítězit. Omluvou, proč k tomu nedošlo dříve, je argument, že bylo třeba počkat na ty nejnovější a nejdůležitější světové objevy v psychologii, neurovědách, epigenetice a multioborovém výzkumu napříč vědními disciplínami vedoucí k jejich syntéze a praktické aplikaci v životě člověka. Zde máme aspoň důkaz, že konec světa není katastrofou, ba naopak přináší nečekaný pokrok.

Nové modely se v roce 2022 naučíte v právě probíhající půlroční škole. Celý program je kombinací teorie a praxe servírovaný s humorem a laskavostí ve světle nejdůležitějších vědeckých studií. Čekají vás 4 víkendová setkání plus 6 středečních večerů zaměřených na procvičování v praxi. Celý balíček víkendů, středečních večerů a pracovních sešitů včetně jedinečného bonusu Makovice aneb tranzovní večery s Radimem vás přijde na pouhých 95 000 Kč za jednu osobu. Pro srovnání: Celodenní seminář pro 12 lidí stál v roce 2016 jednu osobu 3 999 Kč.

Hlavními tématy, na které se škola i praktické tréninky zaměřují jsou:

• Terapie pomoci přírodních látek z hlediska epigenetiky

• Trauma a bolest - integrální transformace na cestě k osvobození

• Umění hypnózy - modelování nového “já”

• Umění meditace - stávání se klidem a mírem v nás

 

V pilíři Terapie pomocí přírodních látek se dozvíte, jak nazírat na “zvonkohru genomu” a jak jednotlivé geny nebo soustavy genů při jejich zvýšené nebo snížené expresy působí. Jako zdravotník nebo přírodovědec máte predispozice si osvojit unikátní techniku informační medicíny, díky které poznáte, která bylina nebo přírodní látka je pro vás nebo vašeho pacienta vhodná a účinná (například na revmatoidní artritidu, rakovinu prsu, Downův syndrom, astma, atopický ekzém, ulcerózní kolitidu nebo Crohnovu chorobu). A už tím, že tento kurz absolvujete bez protestů vašeho partnera, si zajistíte vysokou inteligenci svých dětí.

V pilíři Trauma a bolest například poznáte 7 lidských hříchů a vysvětlíte si, proč současná krize - úpadková fáze mentálně - pluralitního období, je nevyhnutelnou součástí lidské evoluce vědomí. A jak si z ní vzít to nejlepší pro svůj další vývoj.

V pilíři Umění hypnózy se naučíte programovat. Vidíme, že zde přítomným programátorům zastříhaly uši. Neznamená to však, že budeme trávit čas programováním v Pythonu nebo Jave, ale programovat energii pozitivní víry - sebenaplňujícího se proroctví pro dosažení a udržení si zdraví a láskyplného partnerského vztahu. Pokud je tedy vaše drahá polovička zoufalá z vašeho celodenního programování v té zdraví škodlivé relikvii označované jako počítač, pak je tento model stvořený právě pro vás. Ze školy vyjdete s vymodelovaným novým “já”, byť ochuzen o nový stotisícový pc model.

A pokud jste neurovědec, psycholog, iluzionista nebo mág z Neviditelné univerzity, pak vás zaujme poslední pilíř Umění meditace, během kterého nastoupíte cestu klidu a moudrosti k multidimenzím vědomí skrze uvědomování a trénink dosahování změněných stavů vědomí pomocí meditace, kontemplace a dechových technik z hlediska velkých spirituálních tradic východu a nejdůležitějších objevů a poznatků v neurovědách a psychologii na západě.

Životopis Radima Grebeníčka je taková alternativní evoluce, kterou krásně doplní náš stříbrný Bludný balvan.


Kam dál?

Zlatý Bludný balvan v kategorii družstev za rok 2020 - Somavedic‌ ‌Techologies‌ ‌s.r.o.‌ Zobrazit

Zlatý Bludný balvan v kategorii družstev za rok 2020 - Somavedic‌ ‌Techologies‌ ‌s.r.o.‌

Somavedic‌ ‌Techologies‌ ‌s.r.o.‌ ‌v‌ ‌čele‌ ‌s‌ ‌Ivanem‌ ‌Rybjanským‌ ‌za‌ ‌vynález,‌ ‌výrobu‌ ‌a‌ ‌prodej‌ ‌lampiček‌ ‌provázených‌ ‌velkolepým‌ ‌šálením‌ ‌o‌ ‌jejich‌ ‌hygienických,‌ ‌léčebných‌ ‌a‌ ‌ochranných‌ ‌účincích‌ ‌tajemnou‌ ‌energií‌ ‌získávanou‌ ‌z‌ ‌drahých‌ ‌kamenů‌ ‌uložených‌ ‌údajně‌ ‌uvnitř.‌ ‌ ‌
Út 27. 7. 2021 Přečíst
Bronzový Bludný balvan za rok 2022 v kategorii družstev - firma Deaktivátor K Zobrazit

Bronzový Bludný balvan za rok 2022 v kategorii družstev - firma Deaktivátor K

Český klub skeptiků Sisyfos uděluje bronzový Bludný balvan za rok 2022 v kategorii družstev firmě Deaktivátor K z Hronova za výrobu a prodej přístroje k absorbci vln vyvěrajících z geopatogenních zón.
Pá 12. 5. 2023 Přečíst
Bronzový Bludný balvan v kategorii jednotlivců za rok 2020 - Daniela Drtinová Zobrazit

Bronzový Bludný balvan v kategorii jednotlivců za rok 2020 - Daniela Drtinová

Novinářka a moderátorka Daniela Drtinová za excelentní ukázku špatné novinářské práce ve vleku vlastních kognitivních zkreslení.
Út 27. 7. 2021 Přečíst
Bronzový Bludný balvan v kategorii družstev za rok 2021 - kolektiv autorů knihy Achillovy paty evoluce Zobrazit

Bronzový Bludný balvan v kategorii družstev za rok 2021 - kolektiv autorů knihy Achillovy paty evoluce

Komitét pro udělování Bludných balvanů při Českém klubu skeptiků SISYFOS oznamuje, že v kategorii družstev za rok 2021 získává bronzový Bludný balvan kolektiv autorů knihy Achillovy paty evoluce v čele s překladatelem a autorem české předmluvy Liborem Votočkem za roszáhlý multioborový příspěvek unikátní disciplíně negativní evoluční teorie.
Pá 27. 5. 2022 Přečíst
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace