Načítám...

Bronzový Bludný balvan v kategorii jednotlivců za rok 2018 - Katarína „archanděl Uriel“ Kuňová

 

Komitét pro udělování Bludných balvanů při Českém klubu skeptiků Sisyfos

oznamuje, že v kategorii jednotlivců za rok 2018 získává

bronzový Bludný balvan

 

Katarína „archanděl Uriel“ Kuňová

za používání alternativních technik vyšetřování a trestání těžkých zločinů.

 

Jsou lidé lhostejní. Ti neví nic, ale je jim to jedno. Pak jsou lidé zvídaví. Ti chtějí vědět, a proto studují a bádají. No a pak jsou lidé osvícení. Ti prostě ví. Katarína Kuňová, jedna ze zakladatelek gnostické sekty Avenna, léčitelka a koučka osobního rozvoje, patří mezi ty osvícené. Tato šíře oborů jí dává proniknout nejen do velkých pravd o původu světa a o správném a nesprávném ve vyšším poznání přístupném jen zasvěceným, ale i do malých pravd. Možná v tom hraje roli i Maják Ptyč, betonové monstrum, které sekta rozestavěla z peněz jedné z následovnic a které je v současné době částečně v demolici a částečně v přestavbě. Beton je beton, ale mnohem zajímavější je, že laureátka je zřejmě průběžně osvěcována i informacemi, které jsou z hlediska věčnosti zcela fádní a nevýznamné. Tím je její praxe koučky a léčitelky mimořádně efektivní.

 

Bohužel pro naši laureátku orgány činné v trestním řízení nemají pro její jasnovidnost pochopení. Dokonce to zašlo tak daleko, že když sama dodala policii pachatele závažného trestného činu, o kterém policie vůbec nevěděla, byla nakonec na podzim loňského roku sama odsouzena k podmíněnému trestu.

 

O co šlo? Laureátka byla osvícena přesvědčením, že syn jejího známého sexuálně zneužívá svoji mladší sestru. Jako jasnovidka nabyla zřejmě absolutní jistoty. Zřejmě se jí jako správné éterické bytosti hnusí násilí, kterého by se na pachateli takového činu dopustili policisté, soudci a nakonec i spoluvězni, nabídla mu tedy možnost odčinění viny. Poslušnou službu a pokání pod bedlivým dohledem důvěryhodné osoby. Jakési Kataríny Kuňové. V tomto duchu již předem zpracovala otce toho nešťastníka, takže ten se k nátlaku na syna dosti drsným způsobem přidal. Chlapec se navzdory velmi plastickému líčení své budoucnosti Kuňové nepřiznal, tím méně se nestal její hračkou. Do případu se vložila Policie, vyšetřování sexuální zneužívání nepotvrdilo a na lavici obžalovaných se ocitla sama Kuňová. Právní kvalifikace jejího činu byla vydírání. Vzhledem k tomu, že je pravděpodobné, že chlapec, který se nechtěl stát na základě křivého obvinění její hračkou, byl tím vším vážně psychicky poznamenán, měl by se celý případ stát mementem.

 

Aby nebyly zásluhy Kataríny Kuňové na poli alternativních forenzních věd a ezoterické penologie zapomenuty, udělujeme jí bronzový Bludný balvan v kategorii jednotlivců za rok 2018 za používání alternativních technik vyšetřování a trestání těžkých zločinů.


Doplnění a editace: Kataríně Kuňové jsme přiřkli titul archanděl Uriel, který obvykle používá její skorojmenovkyně. Tento titul si může ponechat jako mimořádnou prémii.


Kam dál?

Výroční diamantový bludný balvan v kategorii jednotlivců za rok 2017 - Prof. RNDr. Anna Strunecká, DrSc. za mimořádný celoživotní přínos pseudovědě Zobrazit

Výroční diamantový bludný balvan v kategorii jednotlivců za rok 2017 - Prof. RNDr. Anna Strunecká, DrSc. za mimořádný celoživotní přínos pseudovědě

Paní profesorku Struneckou zná každý český skeptik. Renomovaná vědkyně-fyzioložka publikovala dle Wi...
Pá 23. 3. 2018 Přečíst
Zlatý Bludný balvan v kategorii jednotlivců za rok 2018 - MUDr. Jan Šula alias MUDr. Ian Sulla Zobrazit

Zlatý Bludný balvan v kategorii jednotlivců za rok 2018 - MUDr. Jan Šula alias MUDr. Ian Sulla

Zlatý Bludný balvan v kategorii jednotlivců za rok 2018 získal MUDr. Jan Šula alias MUDr. Ian Sulla za propagaci myšlenky, že by akademické tituly měly být dědičné, a za příspěvek k poznání významu zmrzliny pro laboratorní medicínu.
So 16. 3. 2019 Přečíst
Bronzový bludný balvan v kategorii družstev za rok 2017 - obhájci placaté Země Vladimír Bača a David Starosta za chrabrý vzdor heliocentrickému spiknutí Zobrazit

Bronzový bludný balvan v kategorii družstev za rok 2017 - obhájci placaté Země Vladimír Bača a David Starosta za chrabrý vzdor heliocentrickému spiknutí

Naši laureáti jsou internetoví věrozvěstové nové vlny vědeckotechnické retrorevoluce. Tomu nebudeme ...
Pá 23. 3. 2018 Přečíst
Bronzový Bludný balvan v kategorii družstev za rok 2020 - redakce a spolupracovníci Jesenického týdeníku Zobrazit

Bronzový Bludný balvan v kategorii družstev za rok 2020 - redakce a spolupracovníci Jesenického týdeníku

Redakce a spolupracovníci Jesenického týdeníku za to, že díky jejich práci budou obyvatelé Jesenicka v učebnicích historie stát po boku těch, kdo se báli bleskosvodu.
Út 27. 7. 2021 Přečíst
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace