Načítám...

Stříbrný Bludný balvan v kategorii jednotlivců za rok 2018 - Michal „Shark“ Hašek

 

Komitét pro udělování Bludných balvanů při Českém klubu skeptiků Sisyfos

oznamuje, že v kategorii jednotlivců za rok 2018 získává

stříbrný Bludný balvan

 

Michal „Shark“ Hašek

za revoluční propojení onkologie, psychologie, imunologie, spinologie a cest na Bali.

 

 

Cestovní agentura „Shark Cancer Tours“ pod vedením uznávaného českého onkologa, psychologa, imunologa a spinologa zažívá neuvěřitelný boom.

 

Lze říci, že její výhradní majitel Michal Hašek je vpravdě renesanční osobnost. Asi jako svého času Leonardo da Vinci, Jára da Cimrman, nebo předrevoluční dlaňově-přítlakový energetický léčitel Mojmír Hu-Hu Kuťátko, celosvětově známý především na Klatovsku. Hašek předběhl svou dobu o několik staletí, což bohužel v současném světě, jemuž vládnou proradní zkorumpovaní vědci a zarytí skeptici, vyvolává bouři nevole ve sklenici vody molekulově orientované k severu. Dnešní ocenění je tak názornou ukázkou, jak zpátečníci dokáží zastavit v rozpuku genialitu výjimečného jedince. Hanba jim. Vlastně – nám!

 

Několik kilometrů východně od ostrova Jáva leží rozlohou nepatrný ostrůvek, jenž se stal přechodným bydlištěm spinologa a psychodogmatika Michala Haška, poněvadž do Brna, kde se také občas vyskytuje, se dnes člověk po dálnici tak snadno nedostane. Tituly před a za jménem záměrně vynecháváme. Zčásti proto, že žádné nemá, ale především proto, že jde o velmi skromného, až asketického muže, jemuž leží na mysli pouze blaho klientů. Jeho úspěšné detoxikační a dietní postupy už dokázaly zabránit vysloveně nezdravé obezitě několika desítek peněženek a bankovních účtů.

 

Shrňme si v krátkosti jeho nezpochybnitelné úspěchy.

 

V úvodu bylo zmíněno, že je čelným představitelem takzvané spinologie. Je možné, že o podobném vědeckém oboru slyšíte poprvé, což je ovšem vaše obrovská chyba a neznalost vyhledávače Google a Orgonetu. Protože pochopením jedinečné metody, jak se pouhým máváním rukama zbavit obezity, rakoviny a plešatosti, si můžete ušetřit spoustu času, který byste jinak neplodně strávili v čekárnách ordinací praktických lékařů. Ti jsou indoktrinováni zprofanovaným farmaceutickým průmyslem a o lidském těle a jeho biologických mechanismech vědí absolutní prd. Na lékařských fakultách se totiž učí pouze „kroucení hlavou“, které zvládne i nedouk a mamlas. Což mnohé vysvětluje.

 

U spinování jsme už ovšem narazili na hranice kvantové fyziky, kterou kromě oceněného prakticky nikdo neovládá, takže vás nebudeme nudit podrobnostmi. Snad jenom zmíníme, že uvedenou technikou lze donutit nejen vodu, ale dokonce i džus, šampaňské nebo whisky, aby se její severně orientované molekuly způsobně otočily směrem na jih. Tím získá léčivé účinky a stačí už jenom nápoj do dna vypít. Pozor! Protřepat, ale nemíchat.

 

Základním a objevným principem, na kterém stojí Haškova v pořadí druhá neuvěřitelně pokročilá metoda, je teze, že lidské tělo je plné, cituji: „sajrajtu a bordelu“. Ten samozřejmě musí pryč. Stejně jako černá skládka nedaleko malé obce Jedovnice v okrese Blansko. Ostatně o všudypřítomných jedech krásně psala vědkyně Strunecká ve svých odborných statích. A co uděláte s jedy a odpadem? Uklidíte ho. Zatímco likvidace jedovnického ilegálního smetiště vyžadovala těžkou techniku zapůjčenou nadnárodní společností se sloganem „Pořádek dělá přátele“, vám postačí pouze máchat rukama nad sklenicí, a o pár minut později jste zase v naprostém cajku. Vše odejde konečníkem. Když budete mít kliku, protože lidské tělo má otvorů povícero. Zmizí také nemoci, které jste nikdy neměli. Ba, co víc! Dokonce se ztratí i ty, které zatím nebyly objeveny. Těmi budou jednou kupříkladu „Mikromegalománie“ nebo „Kokonóza infiltratis“.

 

Podobným způsobem Hašek zachránil svou matku, kterou výhradně vlastními silami a bez kroucení hlavou vyléčil z malobuněčného karcinomu plic. V přímém přenosu jste tak mohli sledovat, jak léčba zabírá, jak se postarší dáma zotavuje a užívá si nově nabytého zdraví – a vůbec je celá v pohodě. Ještě v hospicu na smrtelné posteli prý prohlásila, jak je na svého syna pyšná, že ji dovedl až sem, ale neexistují hodnověrní svědci, poněvadž nebyli na Bali.

 

Je také utajovanou pravdou, že Haškem popularizovaný vědní obor zvaný „psychodogmatika“ zažívá nebývalý rozkvět. Jeho výchozí konstantou je tvrzení, že za každou nemoc si může člověk sám, což lze zpochybnit těžko. Stejně jako odpověď na základní otázku Života, Vesmíru a vůbec. V podání pana Haška se ovšem jedná o číslo 21, což je dvakrát méně, než praví příručka, ale kdo jsme my, abychom zpochybňovali? Za pouhých jednadvacet dní a necelých šedesát tisíc korun českých dokáže vyléčit cokoli vás napadne. Dokonce i to, co by vás nikdy nenapadlo. To je frajer!

 

Protože jsme často obviňováni z toho, že jen kritizujeme a nepřicházíme s ničím pozitivním, doplňujeme ocenění stříbrným Bludným balvanem v kategorii jednotlivců za rok 2018 za revoluční propojení onkologie, psychologie, imunologie, spinologie a cest na Bali i návrhem na reklamní slogan:

 

Zveme vás dnes na Bali,

abychom vám nalhali,

jak jsme skvělí léčitelé,

co uzdravují duše celé.

 

Jen ta vaše peněženka,

zdá se tlustá, málo tenká.

Nevěříte vy nám ovšem cele?

Tak běžte pryč. Kam?

 

Součástí laudatia je i dokument v příloze, který ukazuje, že to celé zase až taková legrace není.


Kam dál?

Zlatý Bludný koviďák v mimořádné covid kategorii družstev za rok 2020 - Gardisté a kadeti Zobrazit

Zlatý Bludný koviďák v mimořádné covid kategorii družstev za rok 2020 - Gardisté a kadeti

Bludné koviďáky Gardistům a kadetům v mimořádné covid kategorii družstev za rok 2020.
Út 27. 7. 2021 Přečíst
Výroční diamantový bludný balvan v kategorii jednotlivců za rok 2017 - Prof. RNDr. Anna Strunecká, DrSc. za mimořádný celoživotní přínos pseudovědě Zobrazit

Výroční diamantový bludný balvan v kategorii jednotlivců za rok 2017 - Prof. RNDr. Anna Strunecká, DrSc. za mimořádný celoživotní přínos pseudovědě

Paní profesorku Struneckou zná každý český skeptik. Renomovaná vědkyně-fyzioložka publikovala dle Wi...
Pá 23. 3. 2018 Přečíst
Bludné balvany Sisyfa za rok 1998 Zobrazit

Bludné balvany Sisyfa za rok 1998

Na základě rozhodnutí výkonného výboru Sisyfa byly letos poprvé uděleny výroční Bludné balvany v kat...
So 27. 5. 2006 Přečíst
Stříbrný Bludný balvan 2012 v kategorii družstev - firmy Z-technology s.r.o. a Zapper Centrum ČR Zobrazit

Stříbrný Bludný balvan 2012 v kategorii družstev - firmy Z-technology s.r.o. a Zapper Centrum ČR

Komitét pro udělování Bludných balvanů při Českém klubu skeptiků SISYFOS oznamuje, že v kategorii dr...
Pá 22. 3. 2013 Přečíst
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace