Načítám...

Stříbrný Bludný balvan za rok 2003 - JUDr. Jan Hnilica

Komise pro udělování bludných balvanů při Českém klubu skeptiků Sisyfos oznamuje, že v kategorii jednotlivců získává za rok 2003

stříbrný Bludný balvan
JUDr. Jan Hnilica
za bezúplatnou výpomoc našemu zdravotnictví a nemocným ve stylu - a teď babo raď

V esoterickém světě zázraků žije psychotronik – právník, který si umanul diagnostikovat zájemcům choroby a udílet jim rady vedoucí k vyléčení. Činí tak bez velkých nákladů a cirátů, a to distančně neboli telepaticky, jasnovidně a prostřednictvím domovského časopisu Regenerace. Je přece tak jednoduché dobrat se zdravotního stavu jakékoliv osoby! Stačí vyslat do jejích vzdálených orgánů svůj jasnozřivý vhled. Jan Hnilica právě tohle umí! Čtenář jeho Psychotronické poradny se mu například svěří, že má poruchy zažívání různého charakteru a dozví se, že problém je v oblasti jater. Další sužovaný čtenář Regenerace si stěžuje na velké problémy se stolicí. Příčina je v ledvinách, píše mu náš laureát. Občas se ozve žena po operaci nádorem zasaženého prsu. Jsem bez obtíží, ale obávám se nejhoršího, píše jedna z nich. V odpovědi psychotronik soudí, že její stav není ideální, také stav ženských orgánů není nejlepší. Ženskými orgány se zdá být velmi zaujat. U jedné pacientky soudí, že chemické prostředí pohlavního ústrojí je změněno, u druhé, že vejcovody nejsou v příliš harmonickém stavu, jinou informuje, že si “zasila” plísně při pohlavním styku, jinou dámu varuje: pozor na děložní čípek!

Dívka trpí nechutenstvím, má úbytek na váze. Rada: je třeba za každou cenu přijímat potravu, pít jitrocel a heřmánek. Mám sedmiletou dceru, které se chytne každá nemoc, když to takhle půjde dál, holka určitě brzy umře, píše poněkud drsně matka. Imunitní systém je narušený, dívka má infekční ložiska v krku, žaludku, střevech a má vyčerpané ledviny, informuje matku advokát. Pomůže prý třezalka a kopřivy. Téměř všem nemocným doporučuje magnetizérskou kůru, bylinné čaje, hlavně z natě a kořene pampelišky, a odstranění geopatogenních zón. Ty se sice odstranit nedají, podle skeptiků prý dokonce neexistují, ale ani jasnovidec nemůže vědět všechno. Někdy jsou otázky čtenářů nejasné: 75letá matka trpí mnoha neduhy, jak ji ozdravit? Poté co si jasnozřivec prohlédne matčiny drůbky konstatuje, že levá ledvina je nefunkční a pravá na tom není nejlépe, játra snížila činnost a péči zasluhují i plíce. Opět pomůže pampeliška, kopřiva a magnetizér. Játra a ledviny nejsou u dalšího neduživce nic moc, konstatuje trefně. Játra a ledviny jsou vůbec zákeřné a mají leccos na svědomí, u dalšího nemocného zavinily bolest kloubů, u jiného slabost a záchvaty až k mdlobám. Vyznamenaný Hnilica rejdí vzdáleným osobám v těle jako duchovní endoskop, a na všechny potíže, nemoci a bolesti kombinuje kolem deseti rad.

Zatoužila jsem po tom, aby mě tento významný jasnovidec celkově ozdravil, ale v redakci mě odbyli. JUDr. Hnilica se živí jako právník. Neléčí, nemocné nechce ani vidět. A vůbec je přetížen. A já dodávám, že jistě i zdrchán a otráven, vždyť tuto rubriku vyplňuje už po mnoho let. Po takovém vypětí se lze obávat, že jeho játra a ledviny nejsou nic moc, imunitní systém je narušen, a do mozku si zasil plísně. Ale i za to málo, mistře, dík.

fotogalerie

Kam dál?

Bronzový Bludný balvan v kategorii jednotlivců za rok 2021 - doc. PhDr. Marie Macková, PhD Zobrazit

Bronzový Bludný balvan v kategorii jednotlivců za rok 2021 - doc. PhDr. Marie Macková, PhD

Komitét pro udělování Bludných balvanů při Českém klubu skeptiků SISYFOS oznamuje, že v kategorii jednotlivců za rok 2021 získává bronzový Bludný balvan doc. PhDr. Marie Macková, PhD, za zrození pro jasnovidectví, docenturu v oboru Zdravotně sociální péče, absolvování Olomoucké školy astrologie, ověřování nových modelů sociální péče a šíření světla svým studentům a klientům.
Pá 27. 5. 2022 Přečíst
Stříbrný Bludný balvan v kategorii jednotlivců za rok 2021 - Radim Grebeníček Zobrazit

Stříbrný Bludný balvan v kategorii jednotlivců za rok 2021 - Radim Grebeníček

Komitét pro udělování Bludných balvanů při Českém klubu skeptiků SISYFOS oznamuje, že v kategorii jednotlivců za rok 2021 získává stříbrný Bludný balvan Radim Grebeníček za vytvoření zcela nového modelu uzdravování skrz myšlenkou indukovanou změnu genové exprese.
Pá 27. 5. 2022 Přečíst
Bronzový Bludný balvan v kategorii družstev za rok 2020 - redakce a spolupracovníci Jesenického týdeníku Zobrazit

Bronzový Bludný balvan v kategorii družstev za rok 2020 - redakce a spolupracovníci Jesenického týdeníku

Redakce a spolupracovníci Jesenického týdeníku za to, že díky jejich práci budou obyvatelé Jesenicka v učebnicích historie stát po boku těch, kdo se báli bleskosvodu.
Út 27. 7. 2021 Přečíst
Zlatý Bludný balvan v kategorii jednotlivců za rok 2021 - Karel Janeček Zobrazit

Zlatý Bludný balvan v kategorii jednotlivců za rok 2021 - Karel Janeček

Komitét pro udělování Bludných balvanů při Českém klubu skeptiků SISYFOS oznamuje, že v kategorii jednotlivců za rok 2021 získává zlatý Bludný balvan Mgr. Karel Janeček, PhD, MBA, za důkaz, že "matematika" a "matení" možná přece jen mají společný slovní základ.
Pá 27. 5. 2022 Přečíst
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace