Načítám...

Bronzový bludný balvan v kategorii jednotlivců za rok 2017 - Mgr. et Mgr. Petra Yamuna Wolf za objevy ve vaginální a anální kartografii i v odposednutí a kleteb rušení

Naše laureátka měla při svém šamanském léčení vizi, v níž cestovala na modrou planetu, kde žily éterické bytosti, s nimiž se cítila velmi dobře. Naznačily jí, že jméno planety začíná na N. I tak vzdělaná Yamuna až v encyklopedii zjistila, že je to Neptun, neb přemnoho modrých planet začíná na N. A tak pochopila, že je opravdu z Neptuna. Bylo jí též určeno, že se dožije 111 let a má na Zemi léčit lidi a učit se pracovat s elementy planety Země a její léčivou sílu spojit se silnou ženskou energií, o čemž samozřejmě nikdo z nás nepochybuje.

Psycholožka, terapeutka a šamanka Yamuna je objevitelkou TERAPIE HLUBOKÝM DOTEKEM (THD®), což je její jedinečná terapie, která se liší od jiných intimních masáží v oblasti vagíny. Tedy alespoň to naše laureátka tvrdí.

Leč co je vlastně vaginální mapování? „Jde o léčení duše skrze hluboký a intenzivní dotek těla, láskyplné, pomalé a něžné doteky, které rozehřejí zamrzlá místa na těle. Tato místečka se kvůli nerespektování potřeb našeho těla traumaticky uzavřela a nyní jimi neproudí božská energie lásky, sexuální energie. Je to ale i intenzivní masáž hlubokých tkání, ve kterých je uložené trauma.
Cílem je, abyste ztratili ostych, stud a pocity méněcennosti ze svého těla, ze svých potřeb, dovolili si plně prožívat slast a rozkoš, své emoce, vše v souladu s vašimi tužbami a potřebami, s respektem k tempu a času pomalého otvírání vašeho vnitřního květu, vašeho božství.... Tato terapie je unikátní, velmi silná, intenzivní a účinná a má autorská, chráněna ochrannou známkou, nenaučil mne ji nikdo, inovovala se mi letitou praxí s klientkami,“
vysvětluje na svém webu terapeutka Yamuna.

Tam se také dozvídáme, že pokud žena zažila ve svém životě bolestivé zkušenosti, spontánní reakce je „zamrznout a necítit“. „To se pak v  průběhu života projevuje jako určitá zpravidla všudypřítomná hladina napětí a stresu. Protože vlastní energii využíváme na potlačení toho, co nebylo dostatečně prožito, a co má tendence se znovu a znovu aktivovat. Pohyb, dech, zvuk, dotek to vše jsou nástroje, které zvyšují hladinu energie – a tím pádem i  cítění – v  našem těle. Pokud jsme v  sobě „zamrzly“ bolest z  minula, nedaly jí prostor se vyjádřit a z  těla odejít, prožíváme pak zmíněné napětí, často aniž bychom si ho uvědomovaly. Také se podvědomě bráníme prohloubení intimity ve vztahu – protože i  to aktivuje v  první fázi naši starou bolest.
Tato dynamika prožitku vzniká při silných traumatech jako je například sexuální zneužití, ale i gynekologické zákroky, obtížné porody apod. Někdy stačí i  zdánlivě nevinné podněty jako něčí poznámka, pohled, zraňující slova ve chvílích, kdy jsme otevřené a zranitelné. Aniž bychom to vědomě zaznamenaly, podvědomě „ztuhneme“ a příslušný pocit, který jsme neprožily a nevyjádřily, pak utěsňujeme v  těle.“


Ceník jejích služeb naleznete na jednom z jejích webů www.mamjirada.cz:
- Předplacené THD®  - Vaginálního mapování  - vždy 3 setkání (každé na 3 hodiny práce s tělem plus 1 – 2 hodiny povídání a příprava před a po terapii – tj. dohromady 9 hodin práce s tělem a minimálně 4 hodiny na povídání a předpřípravy a popřípravy): 19.000,- Kč předem na účet.
Pokud žena potřebuje po prvních třech setkáních do jednoho měsíce od proběhlých tří setkání další THD®  - Vaginálního mapování, hradí se jednotlivě za každé následující setkání 1.500kč/1 hodina.
- Anální mapování (pro ženy) – 3000kč/2 hodiny

Zajímavá je i její šamanská praxe s odposednutím a rušením kleteb. Jak, podle ní, případný klient pozná, že je posednutý? V internetové televizi Příznaky transformace laureátka praví, že hodně lidí je posednutých, ani o tom neví. Přivtělené duše, těch může být hodně, mohou to být i bytosti z přírody. Třeba lidé, kteří pijí odvar z rostliny yahuasca aniž jí vzdají úctu, mohou být snadno posednuti její energií, která je žárlivá, cítí se znehodnocená, nerespektovaná. Takový posednutec ztrácí mnoho energie. Stále jako by ho někdo honil, může začít chodit do jiné společnosti, jinak se oblékat a i sexuálně se reorientovat. Až se vám to stane, obraťte na paní Yamunu, odposedne vás.

Oceňujeme její fenomenální práci, což činíme s  láskou a úctou a jen milými slovy, to aby nás nezažalovala jako jistého nebohého youtubera, který si z ní dělal poněkud prostořekou legraci, za což požadovala odškodné 700 000 Kč, neboť kvůli němu uhynul její kocour, který „do sebe údajně nasál všechen stres, což ho nakonec stálo život". Doufáme, že jeho duše nikoho neposednula a odešla v pokoji. V  upomínku přikládáme bronzový Bludný balvan.


Kam dál?

Bronzový Bludný balvan v kategorii jednotlivců za rok 2018 - Katarína „archanděl Uriel“ Kuňová Zobrazit

Bronzový Bludný balvan v kategorii jednotlivců za rok 2018 - Katarína „archanděl Uriel“ Kuňová

Bronzový Bludný balvan v kategorii jednotlivců za rok 2018 získala Katarína „archanděl Uriel“ Kuňová za používání alternativních technik vyšetřování a trestání těžkých zločinů.
So 16. 3. 2019 Přečíst
Zlatý Bludný balvan v kategorii jednotlivců za rok 2015 - MUDr. Jan Hnízdil za diskreditaci psychosomatické medicíny v očích odborné i laické veřejnosti Zobrazit

Zlatý Bludný balvan v kategorii jednotlivců za rok 2015 - MUDr. Jan Hnízdil za diskreditaci psychosomatické medicíny v očích odborné i laické veřejnosti

Náš laureát na svých přednáškách s chutí vysvětluje, že „věda není nic jiného, než potvrzování pravd...
Pá 1. 4. 2016 Přečíst
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace