Načítám...

Pozvánka na předávání Bludných balvanů za rok 2016



Český klub skeptiků SISYFOS zve na akci

Bludné balvany za rok 2016 - XIX. ročník

Cena se udílí jednotlivcům a družstvům
za matení české veřejnosti


a to v pátek 24. března 2017 v 17.00 hodin

ve Strouhalově posluchárně
Matematicko-fyzikální fakulty UK,
Ke Karlovu 5, Praha 2

Program:

Slavnostní předání Bludných balvanů Jiřím Grygarem a jeho družinou

V tradičním semináři „Umíme to lépe“ vystoupí
členové a příznivci Sisyfa

Kam dál?

Bludný balvan za rok 2024: MUDr. David Frej Zobrazit

Bludný balvan za rok 2024: MUDr. David Frej

Komitét pro udělování Bludných balvanů při Českém klubu skeptiků Sisyfos oznamuje, že v kategorii biochemie a nauka o výživě získává Bludný balvan za rok 2024 MUDr. David Frej za svůj odhodlaný boj s bojem proti cholesterolu.
Čt 22. 5. 2025 Přečíst
Bronzový Bludný balvan za rok 2022 v kategorii jednotlivců - Veronika Vendlová Zobrazit

Bronzový Bludný balvan za rok 2022 v kategorii jednotlivců - Veronika Vendlová

Český klub skeptiků Sisyfos uděluje bronzový Bludný balvan za rok 2022 v kategorii jednotlivců Veronice Vendlové za objev jemnohmotné struktury emocí a aplikaci tohoto objevu v politickém marketingu.
Pá 12. 5. 2023 Přečíst
Bludný balvan za rok 2024: Spolek Resetheus Zobrazit

Bludný balvan za rok 2024: Spolek Resetheus

Komitét pro udělování Bludných balvanů při Českém klubu skeptiků Sisyfos oznamuje, že v kategorii virologie, která je stejně pseudověda, získává Bludný balvan za rok 2024 spolek Resetheus za svůj boj proti virologii.
Čt 22. 5. 2025 Přečíst
Stříbrný Bludný balvan za rok 2022 v kategorii jednotlivců - JUDr. Jindřich Rajchl Zobrazit

Stříbrný Bludný balvan za rok 2022 v kategorii jednotlivců - JUDr. Jindřich Rajchl

Český klub skeptiků Sisyfos uděluje stříbrný Bludný balvan za rok 2022 v kategorii jednotlivců JUDr. Jindřichovi Rajchlovi za úspěšné přetavení strachu, zloby a dezinformace na zboží.
Pá 12. 5. 2023 Přečíst
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace