Načítám...

Pozvánka na předávání Bludných balvanů za rok 2013



Český klub skeptiků SISYFOS zve na akci

Bludné balvany za rok 2013 - XVI. ročník

Cena se udílí jednotlivcům a družstvům
za matení české veřejnosti


a to v pátek 28. března 2014 v 17.00 hodin

ve Strouhalově posluchárně
Matematicko-fyzikální fakulty UK,
Ke Karlovu 5, Praha 2

Program:

Slavnostní předání Bludných balvanů Jiřím Grygarem a jeho družinou

V tradičním semináři „Umíme to lépe“ vystoupí
členové a příznivci Sisyfa

Kam dál?

Stříbrný Bludný balvan v kategorii družstev za rok 2018 - Česká asociace veterinárních lékařů malých zvířat Zobrazit

Stříbrný Bludný balvan v kategorii družstev za rok 2018 - Česká asociace veterinárních lékařů malých zvířat

Stříbrný Bludný balvan v kategorii družstev za rok 2018 získala Česká asociace veterinárních lékařů malých zvířat za podporování odborné úrovně veterinárních lékařů v homeopatii jakožto alternativní metodě.
So 16. 3. 2019 Přečíst
Česká psychoenergetická společnost a Ministerstvo zemědělství ČR Zobrazit

Česká psychoenergetická společnost a Ministerstvo zemědělství ČR

získává stříbrný Bludný balvan v kategorii družstev za rok 2019 za autorizaci povolání Proutkař.
Pá 9. 10. 2020 Přečíst
Zlatý Bludný balvan v kategorii jednotlivců za rok 2018 - MUDr. Jan Šula alias MUDr. Ian Sulla Zobrazit

Zlatý Bludný balvan v kategorii jednotlivců za rok 2018 - MUDr. Jan Šula alias MUDr. Ian Sulla

Zlatý Bludný balvan v kategorii jednotlivců za rok 2018 získal MUDr. Jan Šula alias MUDr. Ian Sulla za propagaci myšlenky, že by akademické tituly měly být dědičné, a za příspěvek k poznání významu zmrzliny pro laboratorní medicínu.
So 16. 3. 2019 Přečíst
Proslov při předávání XXIII. Bludných balvanů Sisyfa za rok 2020 Zobrazit

Proslov při předávání XXIII. Bludných balvanů Sisyfa za rok 2020

Slovutní laureáti a jejich fanynky, vzácní hosté, příznivci i odpůrci kritického skeptického myšlení, dámy a pánové!
Út 27. 7. 2021 Přečíst
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace