Načítám...

Bronzový Bludný balvan v kategorii jednotlivců za rok 2021 - doc. PhDr. Marie Macková, PhD

Komitét pro udělování Bludných balvanů při Českém klubu skeptiků SISYFOS oznamuje, že v kategorii jednotlivců za rok 2021 získává bronzový Bludný balvan doc. PhDr. Marie Macková, PhD, za zrození pro jasnovidectví, docenturu v oboru Zdravotně sociální péče, absolvování Olomoucké školy astrologie, ověřování nových modelů sociální péče a šíření světla svým studentům a klientům.

Docentka Marie Macková je členkou Katedry sociálních věd na chytré soukromé škole PRIGO v Havířově. Označení PRIGO podle zakladatelů znamená unikátní přístup PriorityGO, který je pro sichr vybaven ochrannou známkou. Mezi desatero principů PriorityGO je zařazeno také kritické myšlení ve smyslu “Nebojíme se používat vlastní rozum”. A právě na této vysoké škole je paní docentka garantkou bakalářských studijních programů, jmenovitě Sociální politika a sociální práce a Social Policy and Social Work; garantkou předmětů Teorie a metody sociální práce, Metody a techniky sociálního výzkumu, Bakalářský seminář, Bakalářská práce a Zdraví a nemoc. 

Jednotlivá písmena ve zkratce PRIGO, zdá se, charakterizují její jedinečné všestranné světské i nesvětské stránky života:

P jako Poradce a Pedagog využívající astrologii a numerologii.

R jako Reiki absolventka na mistrovské úrovni.

I jako Index-H 1 vědkyně zahajující možná profesorské řízení v oboru Sociální práce.

G jako Gestor věcný na Ministerstvu práce a sociálních věcí a Garantka širokospektrá na soukromé škole PRIGO.

O jako Odbornou porotou a ambasadorkami oceněná.

Paní docentka má za sebou několik desítek smrtí, takže vidí auru. Psychiatrička, kterou se tenkrát rozhodla navštívit, věřila také na auru a řekla jí, že lidé se dělí na orly a slepice a paní docentka je orel. Podle slov psychiatričky by jí naordinovanými léky způsobila, že by se fyzicky z orla stala slepicí, ale v hlavě by vždycky zůstala orlem a byla by nešťastná. Psychiatrička ji proto raději poslala k paní, která ji naučila odečítat auru.

Díky svým schopnostem tak paní docentka zvládla projít paralelně s budováním akademické kariéry také čínskou medicínou, alternativními masážemi, numerologií, astrologií, reiki, buddhismem, křesťanstvím. Podle docentčiných slov ta naše kultura na toto její zaměření/vizi/cíle ještě není připravena.

Paní docentka svým studentům říká, že je manipulace a manipulace. A ona ví, že záměrně manipuluje s životy řady svých pacientů, kterým to nesmí říct, a vede je vždycky k tomu, aby si vypořádali ty vztahy v rodině, protože v okamžiku, kdy se to nevypořádá, tak potom to dělá problémy a duše po smrti krouží kolem těla i několik dní až týdnů a paní docentka tu duši vidí. Pak je nutná aplikace rituálů, které pustí duši dál.
Velmi užitečné je ovládat například frekvenční meditace, pak se můžete klidně pohybovat třeba na hřbitově nebo na pitevně během Dnů otevřených dveří nemocnice. A proč? Problém tohoto světa totiž je, že se vám tady duše zemřelých couraj, a pokud náhodou courající duše naberete, tak vám frekvenční meditace pomůže jim ukázat správnou cestu.

Paní docentka je rozpracována po celé České republice, například vyučovala 10 let budoucí zdravotní sestry na Lékařské fakultě Masarykovy univerzity v Brně. Proto je na místě upozornit, že má jmenovkyni docentku PhDr. Marii Mackovou, Ph.D., vědkyni pracující v Ústavu historických věd Univerzity Pardubice, které se tímto omlouváme a doufáme, že nebude docházet k záměně.

Naše laureátka zažívá opakovaně klinickou smrt a mluví o ní, což není nic proti ničemu. Problém tkví v tom, že svými osobními zkušenostmi opředenými magií, numerologií, astrologií, rituály, vlastními modely experimentuje a obohacuje své studenty během výuky a své klienty, kterým nabízí placené služby. Můžete si objednat například Numerologický rozbor data narození v písemné formě za 500 Kč nebo formou konzultace za 1000 Kč za hodinu, případně službu Astrologický rozbor data narození písemně za 800 Kč.

Vzhledem k tomu, že je paní docentka skromnější než náš laureát stříbrného Bludného balvanu, oceňujeme ji bronzovým Bludným balvanem.

Zdroje

https://www.mariemackova.cz/o-mne
https://www.vs-prigo.cz/marie-mackova
https://www.scopus.com/authid/detail.uri?authorId=56194071100
https://zenaregionu.cz/c/rocnik9
https://olomoucky.denik.cz/zpravy_region/zenou-regionu-se-stala-marie-mackova-siri-kolem-sebe-svetlo-dobro-a-lasku-20181010.html
https://www.denik.cz/zena-olomoucky-kraj/marie-mackova-vs-pedagog-havirov-mpsv-vecny-gestor-20180731.html
https://www.youtube.com/watch?v=Y55C3afQoTk&ab_channel=StudioStellaOlgaPechotova

 

 

 

 

 


Kam dál?

Zlatý Bludný balvan za rok 2022 v kategorii jednotlivců - JUDr. Daniela Kovářová Zobrazit

Zlatý Bludný balvan za rok 2022 v kategorii jednotlivců - JUDr. Daniela Kovářová

Český klub skeptiků Sisyfos uděluje zlatý Bludný balvan za rok 2022 v kategorii jednotlivců JUDr. Daniele Kovářové za nenormální právní guláš uvařený nad doutnajícími ostatky rodinného práva.
Pá 12. 5. 2023 Přečíst
Zlatý Bludný balvan za rok 2022 v kategorii družstev - Institut transformační psychologie Zobrazit

Zlatý Bludný balvan za rok 2022 v kategorii družstev - Institut transformační psychologie

Český klub skeptiků Sisyfos uděluje zlatý Bludný balvan za rok 2022 v kategorii družstev Institutu transformační psychologie za jejich podíl na rozšíření nabídky psychošmejdů, kteří to snad ani nemyslí zle.
Pá 12. 5. 2023 Přečíst
25. Bludné balvany Zobrazit

25. Bludné balvany

Pá 12. 5. 2023 | Sisyfos Přečíst
Stříbrný Bludný balvan v kategorii družstev za rok 2021 - Hnutí Pro život Zobrazit

Stříbrný Bludný balvan v kategorii družstev za rok 2021 - Hnutí Pro život

Komitét pro udělování Bludných balvanů při Českém klubu skeptiků SISYFOS oznamuje, že v kategorii družstev za rok 2021 získává stříbrný Bludný balvan Hnutí pro život ČR za odborné poradenství a objevy v oblasti vojenství, posunutí ochrany nenarozeného dítěte až do okamžiku ejakulace, za předcházení epidemii neexistujícího syndromu a za propagaci alternativní chirurgie.
Pá 27. 5. 2022 Přečíst
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace