Načítám...

Prof. Ing. Karel Bartušek, DrSc.

Komitét pro udělování Bludných balvanů při Českém klubu skeptiků Sisyfos oznamuje, že v kategorii jednotlivců za rok 2019 získává
bronzový Bludný balvan

prof. Ing. Karel Bartušek, DrSc.
za zdařilou realizaci převodníku energie – siderické kyvadlo, jakož i za přidružené objevy v oblastech anatomie, patologie, mentální termodynamiky a kvantového kutilství.



Karel Bartušek z Ústavu přístrojové techniky Akademie věd České republiky je podle vlastních slov douhodobě aktivní v oblastech magneticko-rezonančního zobrazování, měření v elektrotechnice a mentální diagnostiky a terapie. Zastává názor, že Vesmír je tvořen z vln elektromagnetického charakteru, které lze popsat Maxwellovými rovnicemi. Nejlépe, i když není zcela jasné proč, se k tomu hodí kvaternionový formalismus. Hmota vzniká ze souboru vln, subatomární částice mají největší frekvenci. Atomy, sloučeniny, buňky a těla mají frekvenci menší. Ale není to tak prosté, vše může mít fraktální strukturu a třeba takové éterické tělo má vyšší frekvenci než fyzické, ale nižší než astrální, emocionální nebo mentální tělo. Ještě že to všechno lze přesně měřit siderickým kyvadlem. To se pak lze dočíst a především dopočítat zajímavé věci. Tak třeba foton odpovídající vlnění lidského těla má mít podle údajů pečlivě seřízeného kyvadla profesora Bartušky energii ještě větší než je kinetická energie projektilu legendárního těžkého děla Dlouhý Max.

Z těchto teorií buduje profesor Bartušek fyzikální teorii léčitelství. Důsledky jeho fyziky aplikované na lidské tělo vedou k nové teorii chorob. Platí například, že dobrým předpokladem dobré funkce imunitního systému je mít „správnou levotočivou rotaci, záporný celkový náboj a vhodnou fázovou rychlost vlnění střevní mikroflóry“. A naopak, „většina infekce nebo toxických látek má pravotočivou strukturu molekul s kladným nábojem“. Naštěstí vše je možné mentálně ovlivnit, harmonizovat rotaci, náboj i fázovou rychlost. Diagnostiku stanoví poměrně snadno siderické kyvadlo, stejný nástroj ověří i účinek.

Profesor Bartušek předkládá i kazuistiky ze své léčitelské praxe. Lékařská věda mu jistě jednou přizná prvenství v objevu alergie na poruchy magnetického pole země, která je způsobena infekcí tělu vlastní v oblasti pohrudnice, toxikací šišinky a hliníkem v nervovém systému. Navíc se mu podařil husarský kousek, zřídka vídaný v akademické medicíně. Spolu s objevem této prazvláštní choroby objevil i způsob léčby. Ano, přátelé, zabrala mentální terapie, tedy harmonizace frekvencí, zlevotočení pravotočivého a úprava náboje.

Úspěchů dosahuje i na poli, které akademická medicína považuje za uzavřené a budoucí lékaři se ho učí z knih, nejspíš bez vazby na praxi. Jen tak lze vysvětlit, že profesor Bartušek popisuje procesy i ve strukturách, které se v učebnicích anatomie nevyskytují. Zkostnatělá medicína nezná například vyústění sleziny do prvního úseku tenkého střeva – a proto ani netuší, že příčinou pylové alergie je zde probíhající infekce.

Je ale skromný, o své úspěchy se podělí s každým. Nejen se spirituálně nadanými, kteří se mohou dozvědět více o fyzice léčitelství, ale i s praktickými kutily. Biopole je třeba dobíjet. A k tomu slouží různé akumulátory biopole. Akumulátor, vlastně taková past na všudypřítomnou energii, by měl být z polopropustného materiálu. A právě o výrobu takového materiálu se profesor Bartušek dělí: Na železný plech tloušťky 0,5 mm se nanese vrstva 1,5 mm včelího vosku. Na včelí vosk se nanese vrstva s oxidem titaničitým, tedy nátěr směsí titanové běloby s lepidlem Herkules. Další vrstvou, významnou pro přidání frekvencí za účelem fixace informací do molekul vody, je hliníková fólie. Trojvrstva takového materiálu je dokonale polopropustná pro vlny bioenergie. A dobrou zprávu má i pro ty, kteří nechtějí včely připravit o vosk. Stejného efektu lze dosáhnout i s papírem.

Protože chceme odměnit tyto sdílené průlomové poznatky, udělujeme prof. Ing. Karlu Bartuškovi, DrSc., broznový Bludný balvan za rok 2019 za zdařilou realizaci převodníku energie – siderické kyvadlo, jakož i za přidružené objevy v oblastech anatomie, patologie, mentální termodynamiky a kvantového kutilství.

Video na YouTube Pátečníci Sisyfos.


Kam dál?

Stříbrný Bludný balvan v kategorii družstev za rok 2021 - Hnutí Pro život Zobrazit

Stříbrný Bludný balvan v kategorii družstev za rok 2021 - Hnutí Pro život

Komitét pro udělování Bludných balvanů při Českém klubu skeptiků SISYFOS oznamuje, že v kategorii družstev za rok 2021 získává stříbrný Bludný balvan Hnutí pro život ČR za odborné poradenství a objevy v oblasti vojenství, posunutí ochrany nenarozeného dítěte až do okamžiku ejakulace, za předcházení epidemii neexistujícího syndromu a za propagaci alternativní chirurgie.
Pá 27. 5. 2022 Přečíst
Česká psychoenergetická společnost a Ministerstvo zemědělství ČR Zobrazit

Česká psychoenergetická společnost a Ministerstvo zemědělství ČR

získává stříbrný Bludný balvan v kategorii družstev za rok 2019 za autorizaci povolání Proutkař.
Pá 9. 10. 2020 Přečíst
Proslov při předávání XXIII. Bludných balvanů Sisyfa za rok 2020 Zobrazit

Proslov při předávání XXIII. Bludných balvanů Sisyfa za rok 2020

Slovutní laureáti a jejich fanynky, vzácní hosté, příznivci i odpůrci kritického skeptického myšlení, dámy a pánové!
Út 27. 7. 2021 Přečíst
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace