Načítám...

Stříbrný Bludný balvan za rok 2004 - firma SAFFRON sro.

Komise pro udělování Bludných balvanů při Českém klubu skeptiků Sisyfos oznamuje, že v kategorii jednotlivců získává za rok 2004

stříbrný Bludný balvan
firma SAFFRON sro.
Dolní Náměstí 32, Olomouc 772 00
za šíření unikátní technologie přeměny obyčejné vody v zázračnou Pí-vodu.

Pí-voda, pí-pivo, pí-pečivo, pí-zemědělství, pí-kosmetika, pí-olej, pí-medovina, pí-mýdlo. Už od roku 1992 se těmito pí-výrobky snaží pí-vodníci z-pí-tomět českou veřejnost. Žel se jim to daří měrou vrchovatou.

Firma Saffron, držitel české licence na výrobu pí-vody, dokázala už do svého obchodu zapojit 57 prodejců pí-výrobků v tzv. pí-centrech po celé republice, a dokonce přiměla pí-vovar Litovel k vaření pí-piva. (Čepuje se již ve 23 hospodách - viz http://www.pi-voda.cz)

Pí-voda je věru unikátní, převratný výtvor pro nové tisíciletí. Dá se snad jen přirovnat k tekutému kamenu mudrců. Vodu z vodovodu pod tlakem proženeme přístrojem LIFEENERGY, v němž je ukryto šest speciálních filtrů a hle – vyteče pí-voda.

Působením pí-mezonů má pí-voda jinou strukturu než obyčejná voda - tvrdí hlavní pí-vodník z firmy Saffron Ing. Miroslav Hansman. Zatímco v obyčejné vodě se molekuly shlukují do klastrů zhruba po šesti molekulách, v pí-vodě se molekuly shlukují do klastrů tvořených třemi molekulami a nejméně šedesát dní se tato nová struktura vody nezmění. Neovlivní ji ani uvaření kávy nebo grogu, prostě vůbec nic - pí-struktura stále drží. Předpokládáme, že i v moči.

Inu pí-voda dokáže báječné věci: upraví váhu nahoru či dolů, zvýší pohyblivost těla, upraví vylučovaní, zlepší hojení, prospívá při cukrovce a vysokém krevním tlaku. Podle ing. Hansmana má dokonce takové účinky, že když vodu pijí anorektičky - přibírají, aniž by jedly a zaléváním salátu pí-vodou, netřeba hnojit a dokonce ho lze pěstovat i několik let na stejném místě. (Viz též kniha M. Hansman - V. Žert: "Voda pro zdravý životní styl")

A co je vůbec nejlepší: pí-voda zvyšuje energetický přenos kosmické a zemské energie přes lidský organismus. (Čímž by si pí-jáci mohli i do palivové nádrže výhodně načůrat - aby se ta kosmická energie opravdu dobře využila.)

Vědci však zlomyslně tvrdí, že filtrace má na strukturu vody takový vliv jakou má plácačka na mouchy na zabití slona. V klastrech je totiž desetkrát víc molekul vody než tvrdí pí-vodníci. Přičemž kolem 70 % molekul je vázaných v klastrech, připomínajících pidiledovce - zbytek je volná voda. Klastry mají kratičké trvání několik pikosekund. Pak se rozpadnou a ze všech molekul vody vznikají nové klastry. Pokud by klastry měly jen tři molekuly vody, snížil by se bod varu pod 0 stupňů Celsia. Takže bychom se všichni vesele vařili a místo krve bychom měli jakýsi plyn. Na listech řepy bychom mohli vařit, ale to by bylo zbytečné, protože při pití pí-vody i anorektičky hnusně tloustnou, takže k čemu maso, k čemu zelenina, když už máme pí-vodu.

A nakonec dobrá rada: Chytnou-li vás za volantem policajti, že jste vy-pí-l čtyři pí-va, tak jim řekněte: "to ale byla pí- pí- pí- pí-va z pí-vody a proto nejsem o-pí-lý, nýbrž jen až po okraj nalitý kosmickou energií". A jestli jim náhodou zrovna dochází benzín... tak byste jim mohl...

fotogalerie

Kam dál?

Proslov při předávání XXIII. Bludných balvanů Sisyfa za rok 2020 Zobrazit

Proslov při předávání XXIII. Bludných balvanů Sisyfa za rok 2020

Slovutní laureáti a jejich fanynky, vzácní hosté, příznivci i odpůrci kritického skeptického myšlení, dámy a pánové!
Út 27. 7. 2021 Přečíst
Bronzový Bludný balvan v kategorii družstev za rok 2020 - redakce a spolupracovníci Jesenického týdeníku Zobrazit

Bronzový Bludný balvan v kategorii družstev za rok 2020 - redakce a spolupracovníci Jesenického týdeníku

Redakce a spolupracovníci Jesenického týdeníku za to, že díky jejich práci budou obyvatelé Jesenicka v učebnicích historie stát po boku těch, kdo se báli bleskosvodu.
Út 27. 7. 2021 Přečíst
Stříbrný Bludný balvan v kategorii družstev za rok 2021 - Hnutí Pro život Zobrazit

Stříbrný Bludný balvan v kategorii družstev za rok 2021 - Hnutí Pro život

Komitét pro udělování Bludných balvanů při Českém klubu skeptiků SISYFOS oznamuje, že v kategorii družstev za rok 2021 získává stříbrný Bludný balvan Hnutí pro život ČR za odborné poradenství a objevy v oblasti vojenství, posunutí ochrany nenarozeného dítěte až do okamžiku ejakulace, za předcházení epidemii neexistujícího syndromu a za propagaci alternativní chirurgie.
Pá 27. 5. 2022 Přečíst
Bronzový Bludný balvan v kategorii jednotlivců za rok 2021 - doc. PhDr. Marie Macková, PhD Zobrazit

Bronzový Bludný balvan v kategorii jednotlivců za rok 2021 - doc. PhDr. Marie Macková, PhD

Komitét pro udělování Bludných balvanů při Českém klubu skeptiků SISYFOS oznamuje, že v kategorii jednotlivců za rok 2021 získává bronzový Bludný balvan doc. PhDr. Marie Macková, PhD, za zrození pro jasnovidectví, docenturu v oboru Zdravotně sociální péče, absolvování Olomoucké školy astrologie, ověřování nových modelů sociální péče a šíření světla svým studentům a klientům.
Pá 27. 5. 2022 Přečíst
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace