Načítám...

Bronzový Bludný balvan za rok 2003 - ing. Vlastimil Žert

Komise pro udělování bludných balvanů při Českém klubu skeptiků Sisyfos oznamuje, že v kategorii jednotlivců získává za rok 2003

bronzový Bludný balvan
ing. Vlastimil Žert
za burcování proti čárovým kódům a za objev jak jejich hrůzný vliv jednoduše eliminovat

Jsme obklíčeni čárovými kódy a v jejich negativním vyzařování se doslova topíme. Skandální odhalení jejich zhoubného vlivu sice není dílem ing. Žerta, ale německého dr. Budke Daega. Ing. Žertovi však patří neskonalý dík za šíření osvěty o tomto jevu v našich zemích a zejména pak za objev účinné, ve své prostotě geniální obrany proti této metle lidstva.

Čárové kódy jsou zloději energií. Sbírají všechny energie v okolí, a to nejen z jednotlivých zdrojů, jako například z elektrických pokladen, počítačů, šňůr, zásuvek, zářivek atd., které souhrnem vytvářejí patogenní elektromagnetický smog, ale i od dalších bratrských čárových kódů. Nakradenou energii pak vysílají trojcestnou radiační sítí do prostoru. Energie čárového kódu elektromagnetické povahy atakuje všechny lidské orgány, které oslabuje, rozlaďuje a mění krev z původní magnetické na převážně elektrickou.

Pro lepší pochopení uveďme: Normální hodnota bioenergie člověka je 75.000. V odstíněném bytě dosahovalo zatížení 1.200, hranice biologické únosnosti je 1.800. Když byly v bytě odstraněny dvě magnetické rotační spirály a zapojeny zase všechny obvyklé domácí spotřebiče, zatížení vzrostlo na 3.200 a bioenergie člověka klesla na 56.000. V odstíněném bytě byla radiace čárového kódu 50, v nezastíněném 1.300. Když se člověk postavil do středu kužele záření z čárového kódu, ztratil rázem energii 2.200. V potravinách poklesne jejich nutriční hodnota.

Například čárový kód "slavnostní polévky v sáčku" má energii 1100.

Působení energie na jednotlivé orgány:

arterioskleróza – radiační hodnota ČK ... 100
dýchací systém ................................... 100
páteř, klouby ...................................... 200
srdce a cévy ....................................... 300
zažívací systém .................................... 50
urogenitální systém ............................. 150
výměna látková ...................... ............ 100

Soustavu, v níž jsou energie měřeny, se nám nepodařilo zjistit. Informace jsme čerpali z časopisů Medium 2004/3, Phoenix 2004/3 a z knihy Zdravé bydlení 2 (Olomouc, Fontána 2003).

Signály laserového skeneru čtoucího čárový kód mají účinek ještě masivnější. Na vzdálenost desítek metrů zavřou auto tak, že nejde otevřít. To se stalo jednomu řidiči, který zaparkoval u lékárny a šel si koupit lék. Při odečítání kódu jeho léku u pokladny signál ze skeneru zablokoval bezpečnostní systém auta. Marně se pak odborníci snažili dokonalým a důkladným stíněním ochránit elektronický systém před těmito vlivy. Jejich marné pokusy upozornily na to, že se zde musí jednat o elektromagnetické záření se zcela jinými vlastnostmi, než mají běžné lehce odstranitelné Hertzovy elektromagnetické vlny. Lidem v blízkosti elektronické pokladny, v okruhu 15 – 20 m, signály skeneru dráždí nebo narušují normální funkce jejich vegetativní nervové soustavy, narušují biorytmy a funkce žláz s vnitřní sekrecí.

A jak se této hrůze bránit? Ing. Žert při zkoušení odstínění čárového kódu zjistil, že radiaci lze snížit zkratem a napadlo ho udělat zkrat co ”nejzkratší” - nakreslit čáru zleva doprava středem ohrožujících čárek! Na takto ošetřeném čárovém kódu se pak objevila radiační, oboustranná energie 13, když 10 je detekce nula, přičemž faktická nula prý v přírodě neexistuje.

A proto s každým nákupem doma na stůl a škrtejme, škrtejme, škrtejme, neboť dle ing. Žerta tím pomůžeme “člověku, rostlinám, psům, kočkám i dalším obyvatelům, kteří s námi sdílejí náš domov jako jsou pavouci, moli, roztoči…”.

Ruční domácí škrtání je však pracné. Proto ing. Žert navrhl, aby se čárové kódy škrtaly automaticky již při výrobě – což se již někde zavedlo.

Tudíž je zřejmé, proč nebylo myslitelné ing. Žerta škrtnout ze seznamu bludných laureátů.

fotogalerie

Kam dál?

Zlatý Bludný balvan v kategorii jednotlivců za rok 2020 - Karel Nejedlý Zobrazit

Zlatý Bludný balvan v kategorii jednotlivců za rok 2020 - Karel Nejedlý

Karel Nejedlý za metodu RUŠ, její neúnavnou a letitou propagaci, jakož i za zneužívání odborných pojmů z oblasti psychologie a fyziky.
Út 27. 7. 2021 Přečíst
Bronzový Bludný balvan v kategorii jednotlivců za rok 2013 - Igor Chaun za velkorysou mediální propagaci pseudovědeckých idejí a jejich nositelů Zobrazit

Bronzový Bludný balvan v kategorii jednotlivců za rok 2013 - Igor Chaun za velkorysou mediální propagaci pseudovědeckých idejí a jejich nositelů

Komitét pro udělování Bludných balvanů při Českém klubu skeptiků SISYFOS oznamuje, že v kategorii je...
Pá 28. 3. 2014 Přečíst
Rusty Razor za rok 2020 putuje Didierovi Raoultovi Zobrazit

Rusty Razor za rok 2020 putuje Didierovi Raoultovi

Výherce anticeny Rusty Razor (rezavá břitva) určené pro nejhoršího propagátora pseudovědy v roce 2020 je francouzský vědec Didier Raoult za jeho "objev" léčby COVID-19 hydroxychlorochinem a azitromycinem.
Pá 20. 11. 2020 Přečíst
Stříbrný Bludný balvan kategorii jednotlivců za rok 2015 - Prof. M.D. Tp.D. PhDr. Ján Šramo, Ph.D. za renezanci neomylné antropologické biotypologie; s úžasem nad jeho akademickou kariérou Zobrazit

Stříbrný Bludný balvan kategorii jednotlivců za rok 2015 - Prof. M.D. Tp.D. PhDr. Ján Šramo, Ph.D. za renezanci neomylné antropologické biotypologie; s úžasem nad jeho akademickou kariérou

Ján Šramo vystupuje od roku 1992 jako lékař a psycholog, veleúspěšný obnovitel zapomínané disciplíny...
Pá 1. 4. 2016 Přečíst
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace