Načítám...

Stříbrný Bludný balvan za rok 2003 - Ing. Kokštein, MVDr. Prokop a Anatolij Iaguiiaev

Komise pro udělování bludných balvanů při Českém klubu skeptiků Sisyfos oznamuje, že v kategorii družstev získává za rok 2003

stříbrný Bludný balvan
Ing. Václav Kokštein, MVDr. Ivan Prokop
a Anatolij Iaguiiaev
první dva za pronájem pozemku a schválení stavby 15ti metrové plastové pyramidy v šumavském lese, třetí za realizaci této monstrózní, esoterické stavby.

Ing. Václav Kokštein je vedoucí odboru výstavby a územního plánování Městského úřadu Vimperk. MVDr. Ivan Prokop nyní pracuje na odboru životního prostředí Městského úřadu Vimperk, stavbě pyramidy ovšem nebránil, i když mohl, ještě jako pracovník referátu životního prostředí Okresního úřadu Prachatice. Zastupitelstvo Vimperka, kterým se představa plastové duchovnosti zalíbila a pronájem pozemku záhadnému cizozemci a stavbu monstra schválilo, po volbách ve stejném složení neexistuje, ale Ing. Kokštein je v kauze pyramida zasvěcencem, jehož slovo má váhu i v zastupitelství novém.

Anatolij Iaguiiaev je duchovní potomek ruských jurodivých, žák mongolských lámů, muž nabitý svatostí a též medvědí zarputilostí. Je občanem státu Izrael, kam z Rusi odešel, ale kde pobyl jen pár let. Svatá země prý nepřeje duchovnímu a energetickému potenciálu pyramid, a to vinou musulmanů, sdělil jisté novinářce. Česká země zamořená ateisty je zřejmě pro stavbu pyramid vhodnější. Bohužel, i zde se vyrojili nepřátelé vyšších duchovních cílů. Proti stavbě protestovaly mnohé organizace, lidé z místa, z okolí i z Prahy. Nebylo jim to nic platné. Zázrak již stojí, a i když původně neměl převyšovat stromy, činí tak, neboť duch musí převyšovat hmotu. Co se teď bude dít? Milovníci všech druhů pyramid tvrdí, že se v nich všemu daří, vodka houstne, dítě tloustne, maso je svěžejší a břitva ostřejší. Samozřejmě tu lze nabíjet pyramidální energií solventní klienty i jejich domácí mazlíčky. Semena tu budou lépe klíčit, a ať nám nikdo nekáže, že v pyramidě s vlastnostmi skleníku, by byl spíš zázrak, kdyby rychleji neklíčila. Tvrzení odborníků, že v egyptských pyramidách se mumie nekazily díky skvělé mumifikaci a dalším fyzikálně chemickým faktorům, se lze jedině usmát. Moskvu obklopuje několik obřích pyramid, takže se Moskvanům skvěle daří a Moskva je tak chráněna před nehodami a katastrofami. Pyramidologové tvrdí, že: Vlny vyzařované naší planetou se v pyramidě mísí s kosmickými vlnami, přičemž vzniká nový kmitočet. Bohužel, s výzkumníkem Anatolijem Iaguiiaevem nelze na toto závažné téma diskutovat. Je zřejmě otrávený pochybovači a odpůrci, a vetřelcům, kteří vstoupí na jím pronajatý pozemek, ukazuje výmluvně pod kacabajkou skrytou pistoli.

fotogalerie

Kam dál?

Stříbrný Bludný balvan v kategorii jednotlivců za rok 2020 - Jan Válek Zobrazit

Stříbrný Bludný balvan v kategorii jednotlivců za rok 2020 - Jan Válek

PhDr. Jan Válek, Ph.D. za vedení a podporu kvalifikační práce, která má za cíl zavedení výukové látky plné diagnostických bludů.
Út 27. 7. 2021 Přečíst
Stříbrný Bludný balvan za rok 2022 v kategorii jednotlivců - JUDr. Jindřich Rajchl Zobrazit

Stříbrný Bludný balvan za rok 2022 v kategorii jednotlivců - JUDr. Jindřich Rajchl

Český klub skeptiků Sisyfos uděluje stříbrný Bludný balvan za rok 2022 v kategorii jednotlivců JUDr. Jindřichovi Rajchlovi za úspěšné přetavení strachu, zloby a dezinformace na zboží.
Pá 12. 5. 2023 Přečíst
Bronzový Bludný balvan v kategorii družstev za rok 2020 - redakce a spolupracovníci Jesenického týdeníku Zobrazit

Bronzový Bludný balvan v kategorii družstev za rok 2020 - redakce a spolupracovníci Jesenického týdeníku

Redakce a spolupracovníci Jesenického týdeníku za to, že díky jejich práci budou obyvatelé Jesenicka v učebnicích historie stát po boku těch, kdo se báli bleskosvodu.
Út 27. 7. 2021 Přečíst
Bronzový Bludný balvan v kategorii jednotlivců za rok 2021 - doc. PhDr. Marie Macková, PhD Zobrazit

Bronzový Bludný balvan v kategorii jednotlivců za rok 2021 - doc. PhDr. Marie Macková, PhD

Komitét pro udělování Bludných balvanů při Českém klubu skeptiků SISYFOS oznamuje, že v kategorii jednotlivců za rok 2021 získává bronzový Bludný balvan doc. PhDr. Marie Macková, PhD, za zrození pro jasnovidectví, docenturu v oboru Zdravotně sociální péče, absolvování Olomoucké školy astrologie, ověřování nových modelů sociální péče a šíření světla svým studentům a klientům.
Pá 27. 5. 2022 Přečíst
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace