Načítám...

Stříbrný Bludný balvan v kategorii jednotlivců za rok 2000 - Vladimír Kubeš

Komise pro udělování Bludných balvanů při Českém klubu skeptiků Sisyfos oznamuje, že v kategorii jednotlivců získává

Stříbrný Bludný balvan 2000
Vladimír Kubeš
atomfyzik, vzděláním elektrotechnik

Ocenění se uděluje za objevení nebezpečných resenů, vražedné resenomie a tajné mezinárodní organizace, která jde světové populaci po krku.

Kubeš tvrdí, že geostatická pole, s nimiž nás straší šarlatáni byla prý dříve neškodná. Bohužel jsme je díky vlnění z radiových, televizních či telefonních vysílačů rozkmitali, čímž vzniklo vražedné prostředí resenomie. Má na svědomí napadání lesů kůrovcem, rakovinu, hromadný úhyn činčil, pády letadel, havárie lodí, nehody na silnicích, agresivitu psů napadajících děti, zešílení koní i krav, cukrovku, rozpad páteří králíků, pomočování žen a dětí a odpadávání vrchní časti pokožky. Tato rezonance, na níž se prý podílejí i domácí elektrospotřebiče způsobuje, že se v těle přestane snášet vápník se železem či zinkem. Její účinek zesiluje mlha, takže nejhorší je to v Anglii.

Pro ohrožené, nemocné a resony devastované lidstvo i přírodu vynalezl Vladimír Kubeš indikátor rezonance, který zjišťuje přítomnost škodlivého rozkmitaného pole. Jeho vynález prý používá Mečiar, Jelcin, papež a anglická královna. Lze jej získat za 2 700,- Kč.

Za Kubešovu vědeckou práci na něj byly spáchány 4 nepovedené atentáty, a byly mu nabízeny miliony ze Společnosti pro vědecké řízení EU ze Štrasburku. Odmítl je. Chtěli ho odstěhovat do Ameriky a zřídit mu tam vlastní laboratoř. Nechtěl. Na druhé straně jej náměstek ministra zdravotnictví Iránu prosil: Pane Kubeši, nechte toho výzkumu, ať ti psi pohanský vychcípají.

Pan Kubeš toho nenechal, za což mu patří poděkování nejen od pohanských psů, ale i stříbrná cena Bl.b

Kam dál?

Zlatý Bludný balvan v kategorii jednotlivců za rok 2020 - Karel Nejedlý Zobrazit

Zlatý Bludný balvan v kategorii jednotlivců za rok 2020 - Karel Nejedlý

Karel Nejedlý za metodu RUŠ, její neúnavnou a letitou propagaci, jakož i za zneužívání odborných pojmů z oblasti psychologie a fyziky.
Út 27. 7. 2021 Přečíst
Bronzový Bludný balvan v kategorii družstev za rok 2020 - redakce a spolupracovníci Jesenického týdeníku Zobrazit

Bronzový Bludný balvan v kategorii družstev za rok 2020 - redakce a spolupracovníci Jesenického týdeníku

Redakce a spolupracovníci Jesenického týdeníku za to, že díky jejich práci budou obyvatelé Jesenicka v učebnicích historie stát po boku těch, kdo se báli bleskosvodu.
Út 27. 7. 2021 Přečíst
Zlatý Bludný balvan v kategorii družstev za rok 2021 - Zdravé fórum a spol. Zobrazit

Zlatý Bludný balvan v kategorii družstev za rok 2021 - Zdravé fórum a spol.

Komitét pro udělování Bludných balvanů při Českém klubu skeptiků SISYFOS oznamuje, že v kategorii družstev za rok 2021 získává zlatý Bludný balvan Zdravé fórum, z.s., a spol. za obohacení Public Health o cherry picking, datovou magii a konspirační teorie vůbec.
Pá 27. 5. 2022 Přečíst
Bronzový Bludný balvan v kategorii družstev za rok 2021 - kolektiv autorů knihy Achillovy paty evoluce Zobrazit

Bronzový Bludný balvan v kategorii družstev za rok 2021 - kolektiv autorů knihy Achillovy paty evoluce

Komitét pro udělování Bludných balvanů při Českém klubu skeptiků SISYFOS oznamuje, že v kategorii družstev za rok 2021 získává bronzový Bludný balvan kolektiv autorů knihy Achillovy paty evoluce v čele s překladatelem a autorem české předmluvy Liborem Votočkem za roszáhlý multioborový příspěvek unikátní disciplíně negativní evoluční teorie.
Pá 27. 5. 2022 Přečíst
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace