Načítám...

Bronzový Bludný balvan za rok 2006 - Společnost Noetis

Komise pro udělování Bludných balvanů při Českém klubu skeptiků SISYFOS
oznamuje, že v kategorii družstev za rok 2006 získává

bronzový Bludný balvan
Společnost Noetis
za vývoj a aplikace dispoziční prognostiky a neokybernetiky,
nových, dokonalejších metod jasnovidectví

V šestadvaceti městech České a Slovenské republiky pracují dispoziční prognostici neokybernetici. A nejen zde. Česká firma Noetis, která jejich práci zaštituje, už působí i v Maďarsku, Polsku a Řecku. Od svého vzniku v roce 1990 ušla dlouhou a úspěšnou cestu. Možná za ni může i tento velmi originální název vzbuzující v klientech zdání vědeckosti a serióznosti. Na používání vědecky znějících termínů si Noetis skutečně potrpí. Chvíli tak neznalému klientovi trvá než zjistí, že se ve skutečnosti jedná o klasickou avšak neuvěřitelně dobře organizovanou a výdělečnou skupinu jasnovidců, esoteriků a manipulátorů.

Zakladatelem firmy je již zesnulý Stanislav Sohr, který se proslavil tím, že v propagačním materiálu společnosti otiskl fotografii s názvem: Stanislav Sohr s dcerou Alicí a prezidentem Reaganem v roce 1986. Sohrovi se opravdu mohou pyšnit známostí s voskovým prezidentem Reaganem - ale jen tím z muzea figurín.

Dispoziční prognostik neokybernetik podle materiálů firmy pracuje tak, že dokáže v lidském mozku, který je vlastně jakýmsi počítačem, zjistit dispozice k určitému konání a ty případně změnit - přeprogramovat. Takže neokybernetik nepředvídá co se má stát, ale jaké jsou dispozice, aby se to stalo. Jasnovidce pak předčí tím, že žádná věštba není ortelem se kterým by se nedalo nic dělat. Buď ty dispozice změní, aby se klient nepříznivé budoucí situaci vyhnul nebo zjistí jiné uspokojivé řešení. Například použít vlak místo letadla či auta.

Zjistit z lidských mozků lze i to, zda se k sobě lidé hodí. Případně je lze přeprogramovat tak, aby se k sobě hodili. Jak tvrdí společnost Noetis: Bez přispění jejich kvalifikovaných služeb si člověk životního partnera vhodně zvolit nedokáže.

Kromě zjišťování a měnění budoucnosti vyhledává neokybernetik i škodlivá místa. Třeba Sorožka nad Rožňavou byla místem častých neštěstí, obvykle končících tragicky. Po úpravě dispozičním prognostikem neokybernetikem to pominulo. V lokalitě bylo předtím mimořádně silné škodlivé záření a většina řidičů reagovala okamžitým mikrospánkem. Kromě zrušení škodlivých záření vám může neokybernetik vyrobit amulet, který sílu škodlivých záření sníží.

Přeprogramovat lze i zdraví člověka. Dokonce lze přeprogramovat i dispozice nahromaděné minulými generacemi. Zakladatel společnosti, obdivovatel a následovník Františka Kahudy, se kdysi Severomoravskému deníku svěřil, že za ním přišla žena, která se sedm let marně snažila otěhotnět. Pomocí virgule zjistil, že její předek málem zemřel při porodu. Do mozku se mu uložilo, že dítě znamená nebezpečí. Žena měla dědičný blok, který jí odstranil a ona do roka otěhotněla. Kdo odstranil blok její matce se už nezmínil.

Programovat lidské mozky lze i na dálku, neokybernetik z Ostravy jednou přeprogramoval ženu v Montrealu před infarktem.

Odborníci ze společnosti Noetis vytrvale rozvíjejí umění na dálku přeprogamovávat mozky. Spolehlivě teleportují i hotovost zoufalých klientů na své účty, za což si Bludný balvan bezesporu zaslouží. Veřejnost snad pochopí, že vhodnější pojmenování dispozičního prognostika neokybernetika je okultní šarlatán neopodvodník.

LK

fotogalerie

Kam dál?

Zlatý Bludný balvan za rok 2022 v kategorii jednotlivců - JUDr. Daniela Kovářová Zobrazit

Zlatý Bludný balvan za rok 2022 v kategorii jednotlivců - JUDr. Daniela Kovářová

Český klub skeptiků Sisyfos uděluje zlatý Bludný balvan za rok 2022 v kategorii jednotlivců JUDr. Daniele Kovářové za nenormální právní guláš uvařený nad doutnajícími ostatky rodinného práva.
Pá 12. 5. 2023 Přečíst
Zlatý Bludný balvan v kategorii družstev za rok 2020 - Somavedic‌ ‌Techologies‌ ‌s.r.o.‌ Zobrazit

Zlatý Bludný balvan v kategorii družstev za rok 2020 - Somavedic‌ ‌Techologies‌ ‌s.r.o.‌

Somavedic‌ ‌Techologies‌ ‌s.r.o.‌ ‌v‌ ‌čele‌ ‌s‌ ‌Ivanem‌ ‌Rybjanským‌ ‌za‌ ‌vynález,‌ ‌výrobu‌ ‌a‌ ‌prodej‌ ‌lampiček‌ ‌provázených‌ ‌velkolepým‌ ‌šálením‌ ‌o‌ ‌jejich‌ ‌hygienických,‌ ‌léčebných‌ ‌a‌ ‌ochranných‌ ‌účincích‌ ‌tajemnou‌ ‌energií‌ ‌získávanou‌ ‌z‌ ‌drahých‌ ‌kamenů‌ ‌uložených‌ ‌údajně‌ ‌uvnitř.‌ ‌ ‌
Út 27. 7. 2021 Přečíst
Dr Mike Yeadon je výhercem Rusty Razor za rok 2021 Zobrazit

Dr Mike Yeadon je výhercem Rusty Razor za rok 2021

Vítězem anticeny britských skeptiků Rusty Razor se stal hrdina COVIDových konspiračních teoretiků Dr Mike Yeadon.
Čt 9. 12. 2021 Přečíst
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace