Načítám...

Zdeňka Pospíšilová

Zdeňka Pospíšilová se narodila v šumavském městě zápalek a zlatonosné Otavy, kde také absolvovala osmileté gymnázium. Vystudovala Fakultu humanitních studií UK a poté Psychologii na Filozofické fakultě UK. V současné době působí v rámci soukromé psychologické praxe (www.varias.cz), ve které se věnuje především tématům partnerských vztahů, alternativních vztahových uspořádání, sexuality a sexuálních variací. Zabývá se popularizací psychologie a vyvracením mýtů v oblasti duševního zdraví a sexuality, a dále upozorňuje na metody v oblasti poradenství a osobního rozvoje, které mohou být pro klienty potenciálně poškozující. I nadále se vzdělává a v rámci doktorského studia Psychologie na 1. LF se věnuje charakteristikám osob, které provozují sadomasochistické aktivity.

Skeptička a propagátorka kritického myšlení (nejen v rámci psychologie). Milovnice koček, knih, deskových her a dobrého jídla.


Kam dál?

Raëliáni

Raëliáni jsou sektou, která vznikla v USA a která se rychle rozšířila údajně už do 85 států světa a ...
Čt 6. 9. 2007 Přečíst
Bronzový Bludný balvan 2010 - Dr. Raymond A. Moody jr. Zobrazit

Bronzový Bludný balvan 2010 - Dr. Raymond A. Moody jr.

Komitét pro udělování Bludných balvanů při Českém klubu skeptiků SISYFOS oznamuje, že v kategorii je...
So 26. 3. 2011 Přečíst
Bronzový Bludný balvan za rok 2022 v kategorii jednotlivců - Veronika Vendlová Zobrazit

Bronzový Bludný balvan za rok 2022 v kategorii jednotlivců - Veronika Vendlová

Český klub skeptiků Sisyfos uděluje bronzový Bludný balvan za rok 2022 v kategorii jednotlivců Veronice Vendlové za objev jemnohmotné struktury emocí a aplikaci tohoto objevu v politickém marketingu.
Pá 12. 5. 2023 Přečíst
Iracionální hnutí proti geneticky modifikovaným potravinám Zobrazit

Iracionální hnutí proti geneticky modifikovaným potravinám

I. Přijměte, prosím, nejprve omluvu za název: potraviny nemají dědičnost a nelze je proto geneticky...
Po 8. 1. 2007 Přečíst
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace