Načítám...

Potraviny živočišného původu a mýty s nimi spojené

Kdy: 25. 4. 2019 18:00
Kdo: Aneta Pierzyna
Kde: Centrum PANT
Organizátor: Sisyfos

Produkty živočišného původu jsou obklopeny řadou mýtů a hoaxů, které jsou jistým způsobem fascinující, ať už se budeme bavit o mase, mléce, vejcích či medu. Řešíme, co jíme a nezřídka tak skočíme doslova na špek. Jak rozlišíme hoaxy v potravinářském průmyslu? Které nepravdy mezi lidmi tradičně kolují? Známe původ jednotlivých mýtů? Nejen na tyto otázky se pokusíme najít odpověď.


Kam dál?

Co vědí rostliny o světě?

Pá 11. 10. 2019 | Fatima Cvrčková Přečíst

K čemu jsou dobré matematické modely šíření infekcí?

Pá 26. 7. 2019 | Jaromír Šrámek Přečíst

Vymírání a jejich role v evoluci

Pá 12. 7. 2019 | Jan Toman Přečíst
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace