Načítám...

Potraviny živočišného původu a mýty s nimi spojené

Kdy: 25. 4. 2019 18:00
Kdo: Aneta Pierzynová
Kde: Centrum PANT
Organizátor: Sisyfos

Produkty živočišného původu jsou obklopeny řadou mýtů a hoaxů, které jsou jistým způsobem fascinující, ať už se budeme bavit o mase, mléce, vejcích či medu. Řešíme, co jíme a nezřídka tak skočíme doslova na špek. Jak rozlišíme hoaxy v potravinářském průmyslu? Které nepravdy mezi lidmi tradičně kolují? Známe původ jednotlivých mýtů? Nejen na tyto otázky se pokusíme najít odpověď.


Kam dál?

Dezinformace, fake news a hoaxy v medicíně

Český klub skeptiků Sisyfos vás zve na přednášku Ludmily Hamplové na téma Hoaxy v Medicíně. Přednáška se koná 20. března od 17:00 v budově Akademie věd ČR na Národní 3, místnost č. 206.
St 15. 5. 2019 Přečíst

Unikátní lasery v ČR

Nástroje pro špičkovou vědu
Pá 14. 6. 2019 Přečíst

Jak fungují bankovní karty

Pá 9. 8. 2019 Přečíst

Červení trpaslíci a jejich planety

Pá 16. 8. 2019 Přečíst
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace