Načítám...

Potraviny živočišného původu a mýty s nimi spojené

Kdy: 25. 4. 2019 18:00
Kdo: Aneta Pierzyna
Kde: Centrum PANT
Organizátor: Sisyfos

Produkty živočišného původu jsou obklopeny řadou mýtů a hoaxů, které jsou jistým způsobem fascinující, ať už se budeme bavit o mase, mléce, vejcích či medu. Řešíme, co jíme a nezřídka tak skočíme doslova na špek. Jak rozlišíme hoaxy v potravinářském průmyslu? Které nepravdy mezi lidmi tradičně kolují? Známe původ jednotlivých mýtů? Nejen na tyto otázky se pokusíme najít odpověď.


Kam dál?

Mimozemšťané před branami

St 18. 12. 2019 | Tomáš Petrásek Přečíst

BDSM v mýtech a výzkumech

Pá 17. 1. 2020 | Zdeňka Pospíšilová Přečíst

German Skeptics versus Homeopathy

Út 18. 2. 2020 | Dr. Ing. Norbert Aust INH Přečíst
Tuková tkáň Zobrazit

Tuková tkáň

Srdečně Vás zveme na přednášku Jaromíra Šrámka o tom, že tuková tkáň je z hlediska funkce mnohem bohatší, než se kdy předpokládalo. Přednáška probíhá 28. 11. 2019 od 18. hod v Centru Pant v Ostravě. Těšíme se na Vás.
Čt 28. 11. 2019 | Jaromír Šrámek Přečíst
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace