Načítám...

Zlatý Bludný balvan za rok 2005 - Antonín Baudyš mladší

Komise pro udělování Bludných balvanů při Českém klubu skeptiků Sisyfos oznamuje, že v kategorii jednotlivců za rok 2005 získává

zlatý Bludný balvan
Antonín Baudyš mladší
za důstojnou propagaci a výklad astrologie a minulých životů

Antonín Baudyš junior je důstojným nástupcem svého otce, nositele zlatého Bludného balvanu Sisyfa za rok 1999 a lze říci, že se dnes stal nejznámějším astrologem u nás, takže svého předka dokonce předčil. Nepadne astrolog daleko od stromu. K astrologii se mladý Antonín dostal kvůli holkám. Vždycky prý fatálně šlápl vedle a jediný, kdo mu mohl pomoci byl jeho táta, velký to hvězdopravec. Syn se ostýchal pořád ptát a tak si řekl, že se musí astrologii naučit.

Ovšem k astrologii měl blíže už dříve – a to v minulém životě. Jak řekl: "Sám jsem byl překvapen, že paměť mi vůči astrologickým informacím fungovala na 200%. Vše, co jsem zaslechl, či si přečetl, mi zůstalo v paměti." (Tedy si pamatuje i to, co mu dosud nikdo neřekl, ani si nikdy nepřečetl – kam se hrabou počítače, které si pamatují vše sotva na 100%!). Víme, že Junior v minulém životě Bludný balvan nedostal, což dnes napravíme.

K minulým životům se náš laureát dostal díky nositelce zlatého Bludného balvanu za r. 2001 paní doktorce Martě Foučkové. Po seancích u ní začal u sebe i svých přátel samovolně vhlédat do minulých životů. V jednom ze svých minulých životů nebyl astrologem, ale letcem za první světové války. Přišel na to, když se v Česku začaly nosit světlé kožíškové bundy s beránkem na lemech. Při pohledu na ty bundy ho jímala zvláštní nevolnost, odvracel se od nich pohledem. Jen pouhý pohled v něm vyvolával lítostivost se sebou samým a pocit bolesti v zádech - ne bolest, jen představu bolesti. Později se dozvěděl, že takovou bundu nosil za války jako pilot a v téhle bundě mu zezadu rozstříleli záda. Střelba na letadla - dokonce i zevnitř - se ostatně stala v Baudyšově rodině doslova dědičným údělem.

Antonín Baudyš se rád věnuje politické astrologii. Následně se pochlubil, že na začátku června 2000 byli on, jeho otec a Ing. Stříbný poměrně nesví, protože čekali nějaký ekonomický kolaps, propad měny, ekonomickou reformu. A ona padla IPB! Škoda, že to neřekl dříve, než se to stalo. Poznal to prý podle Urana, který se v roce 2000 přiblížil na stupeň, na kterém stojí i v horoskopu republiky z roku 1918. Dostal se na něj exaktně v roce 2001. Všechny osoby a státy, narozené v letech 1917 až 1919, se tak dostávají do problémů. To je i případ Rakouska a Ruska. V horoskopu České republiky ostrá opozice Uran versus Luna-Saturn mezi ekonomickými domy druhým a osmým pravidelně přináší hospodářské zvraty, jako byla např. měnová reforma v roce 1953. V červnu 2000 byla tato opozice aktivizována volnou kvadraturou Saturn – Uran, dotýkající se uvedených prvků radixu. Koho by z takové expertízy nepojalo finanční zoufalství?

Škoda že se stejně dobře nepředvídá dopředu. Například pro rok 2005 náš laureát prorokoval, že Stanislava Grosse nečeká politický zánik, jen pouhý sestup o jednu příčku.

A co čeká Antonína Baudyše juniora? Jak se svěřil časopisu Fantastická fakta, rád by se lépe naučil mundánní astrologii, aby se mohl dát do služeb světové bezpečnosti. Tváří v tvář všem rizikům a konfliktům mu to nelze mít za zlé. Jestli jeho vlastní horoskop neklame, Rada bezpečnosti ho jistě povolá za svého poněkud nestálého stálého člena. Jenom, aby to Čína nevetovala. Antonín Baudyš junior se prý čínským horoskopům přímo pověrčivě vyhýbá.

To nás sice trochu mrzí, leč i tak je Bludný balvan plně zasloužený.

fotogalerie

Kam dál?

Bronzový Bludný balvan za rok 2022 v kategorii jednotlivců - Veronika Vendlová Zobrazit

Bronzový Bludný balvan za rok 2022 v kategorii jednotlivců - Veronika Vendlová

Český klub skeptiků Sisyfos uděluje bronzový Bludný balvan za rok 2022 v kategorii jednotlivců Veronice Vendlové za objev jemnohmotné struktury emocí a aplikaci tohoto objevu v politickém marketingu.
Pá 12. 5. 2023 Přečíst
BENU Česká republika s.r.o. Zobrazit

BENU Česká republika s.r.o.

získává bronzový Bludný balvan v kategorii družstev za rok 2019 za prodej předražených cukříků vydávaných za léky a to bez záruky alespoň placebo efektu.
Pá 9. 10. 2020 Přečíst
Stříbrný Bludný balvan v kategorii družstev za rok 2021 - Hnutí Pro život Zobrazit

Stříbrný Bludný balvan v kategorii družstev za rok 2021 - Hnutí Pro život

Komitét pro udělování Bludných balvanů při Českém klubu skeptiků SISYFOS oznamuje, že v kategorii družstev za rok 2021 získává stříbrný Bludný balvan Hnutí pro život ČR za odborné poradenství a objevy v oblasti vojenství, posunutí ochrany nenarozeného dítěte až do okamžiku ejakulace, za předcházení epidemii neexistujícího syndromu a za propagaci alternativní chirurgie.
Pá 27. 5. 2022 Přečíst
Stříbrný Bludný balvan za rok 2022 v kategorii družstev - Dokonalá láska, s. r. o. Zobrazit

Stříbrný Bludný balvan za rok 2022 v kategorii družstev - Dokonalá láska, s. r. o.

Český klub skeptiků Sisyfos uděluje stříbrný Bludný balvan za rok 2022 v kategorii družstev firmě Dokonalá Láska s. r. o. stříbrný Bludný balvan za rok 2022 za praktický důkaz toho, že Dokonalou Lásku lze vyjádřit i nevyjádřeným louhem či kadidlem.
Pá 12. 5. 2023 Přečíst
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace