Načítám...

Bronzový Bludný balvan 2012 v kategorii družstev - firma Bc. Milan Popelka

Komitét pro udělování Bludných balvanů při Českém klubu skeptiků SISYFOS
oznamuje, že v kategorii družstev za rok 2012 získává
bronzový Bludný balvan

firma Bc. Milan Popelka, výroba zařízení pro odstranění GPZ
za vynalézání, výrobu i prodej spolehlivých rušiček geopatogenních zón


Říkejte si co chcete, ale geopatogenní zóny existují, neboť když je cítí proutkaři, tak není o čem pochybovat, nudná fyzika je vedle. A když není pochyb, tak je třeba jim čelit. Ideálně nějakým přístrojem, který je nenáročný na výrobu, ale pár tisícovek se na něm dá vydělat. V případě zařízení ALCYONE 2012 je cena 2012 korun – čili dojemně symbolická. Naštěstí nepíšeme rok 9999. S výhodným regulátorem intenzity je cena 2212 korun.

„Geopatogenní zóny, jsou zdrojem neviditelného záření, které působí škodlivě nejen na živé organizmy, ale i na půdu, vodu a potraviny“, se píše v jednom reklamním materiálu. A dále, že „podle výzkumů se (tyto zóny) vyskytují až pod 70 procenty staveb a to tam, kde je geomagnetické pole země přirozeně porušeno“. Kdo tyto výzkumy vedl, zda proutkaři, senzibilové, či jiní důvěryhodní odborníci, se, žel, nesděluje. Nicméně potěší dobrá zpráva: Díky „více jak patnáctiletému výzkumu léčitele z Bílých Karpat pana Bc. Milana Popelky…“, máme k dispozici zařízení, které „… trvale a velmi účinně eliminuje negativní energetická pole z různých zdrojů. Dokáže si poradit i s destruktivními účinky velmi silných a také křížených zón. To neumí žádný z doposud známých přístrojů či prostředků.“

Pozoruhodné je zařízení ALCYONE 2012, které kromě rušení negativního záření z geopatogenních zón „také zvyšuje vibrační úroveň lidského organismu“. To bylo důležité hlavně loni, kdy nás firma pana Popelky varovala, že „za zimního slunovratu roku 2012 Slunce doputuje k bodu, kdy se jeho ekliptika ocitne v samotném středu naší galaxie. K tomu dochází jednou za 26 000 let. Vibrace na Zemi se vlivem toho zvyšují, a ti kdo se nedokáží změnám přizpůsobit, budou ztrácet sílu a životní energii.“ Takže pokud jste si loni přístroj Alcyone 2012 nezakoupili, tak máte po síle a životní energii. Všimli jste si?

Děs z roku 2012 sice už pominul, ale geopatogenní zóny nepominou nikdy. Proto si vyberte z širší firemní nabídky. Třeba přístroj MEROPE, jenž je vhodný pro dopravní prostředky a je osazen jednou LED diodou. Napájí se elektřinou z auta a cestou odrušuje geopatogenní zóny. Přístroj MAIA je osobní přenosný likvidátor geopatogenního záření. Nejvýkonnější je však přístroj MERKABA ve tvaru pyramidky, který má dokonce jedenáct LED diod a září jako vánoční stromeček. A nezapomeňte na přístroj ALCYONE – vypadá jako létající talíř. Ale pokud máte ještě stres z minulého konce světa, tak si ho určitě pořiďte ve speciální verzi ALCYONE 2012. (Viz http://www.alcyone-popelka.cz, http://merkaba.cz)

Firma pana Popelky si zaslouží nejen Bludný balvan, ale i nějakou tu dotaci z Ministerstva průmyslu a obchodu za šíření českých výrobků do zahraničí. Její výrobky jdou totiž i do Kanady.

Gratulujeme a přejeme, aby české výrobky MERKABA, ALCYONE, MAIA a MEROPE brzy odrušovaly geopatogenní zóny po celém světě, alespoň jako česko-kanadský žertík.

Patnácté předávání Bludných balvanů 2012 - fotogalerie

Kam dál?

25. Bludné balvany Zobrazit

25. Bludné balvany

Pá 12. 5. 2023 | Sisyfos Přečíst
Bronzový bludný balvan v kategorii družstev za rok 2017 - obhájci placaté Země Vladimír Bača a David Starosta za chrabrý vzdor heliocentrickému spiknutí Zobrazit

Bronzový bludný balvan v kategorii družstev za rok 2017 - obhájci placaté Země Vladimír Bača a David Starosta za chrabrý vzdor heliocentrickému spiknutí

Naši laureáti jsou internetoví věrozvěstové nové vlny vědeckotechnické retrorevoluce. Tomu nebudeme ...
Pá 23. 3. 2018 Přečíst
Zlatý Bludný balvan v kategorii jednotlivců za rok 2021 - Karel Janeček Zobrazit

Zlatý Bludný balvan v kategorii jednotlivců za rok 2021 - Karel Janeček

Komitét pro udělování Bludných balvanů při Českém klubu skeptiků SISYFOS oznamuje, že v kategorii jednotlivců za rok 2021 získává zlatý Bludný balvan Mgr. Karel Janeček, PhD, MBA, za důkaz, že "matematika" a "matení" možná přece jen mají společný slovní základ.
Pá 27. 5. 2022 Přečíst
Stříbrný Bludný balvan v kategorii jednotlivců za rok 2021 - Radim Grebeníček Zobrazit

Stříbrný Bludný balvan v kategorii jednotlivců za rok 2021 - Radim Grebeníček

Komitét pro udělování Bludných balvanů při Českém klubu skeptiků SISYFOS oznamuje, že v kategorii jednotlivců za rok 2021 získává stříbrný Bludný balvan Radim Grebeníček za vytvoření zcela nového modelu uzdravování skrz myšlenkou indukovanou změnu genové exprese.
Pá 27. 5. 2022 Přečíst
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace